Beskrivelse

Governor’s IL Moran Camp

Luksus telt-camp ved Mara elven.
Dersom du drømmer om safari i en liten, luksuriøs camp og ønsker mange safariaktiviteter, er Governor’s IL Moran Camp det riktige valget. Campen er oppført langs Mara elven, hvor de kun ti luksusteltene i tradisjonell safaristil ligger skjult under eldgamle trær i et skogområde. Det er ingen elektrisitet i teltene, som utelukkende opplyses av gass- og parafinlamper, som skaper en gjennomført, ekte safaristemning.
 
Barnevennlig
Velegnet for par
Liten, luksuriøs camp
Tradisjonell safaristil
Flest mulige safariopplevelser
FASILITETER Governor’s IL Moran Camp
Dersom du drømmer om safari i en liten, luksuriøs camp og ønsker mange safariaktiviteter, er Governor’s IL Moran Camp det riktige valget.
Åpent spiseområde og bar med utsikt over Mara elven, romservice, butikk med kunsthåntverk, gratis vaskeservice og 220/240 volt strømforbindelse i resepsjonen.
 
I tillegg til 3 daglige safariaktiviteter arrangeres mot betaling utflukt til landsby og besøk i lokal skole, dagsutflukter til Lake Victoria, ballongsafari, spabehandlinger, piknik og romantiske bush dinners og kurs med spesialister innen fotografi og/eller ornitologi.
 
IL Moran er en av de campene hvor oppholdet inkluderer flest mulige safariopplevelser med morgensafarikjøring, morgensafarivandring med champagne-brunch og safarikjøring igjen om ettermiddagen mot normalt to safari-aktiviteter i de fleste andre campene. Selv når du nyter en lunsj etter morgenens safariopplevelser, kan du beundre viltet som drikker ved elven under deg.
 
Romservice
Safari - i åpne 4x4
Safari - tilbud om vandresafari
Suvenirbutikk
Vaskeriservice