Beskrivelse

Hemingways Nairobi

Luksuriøse suiter, privat butler og kort vei til Nairobis mange attraksjoner
Hemingways Nairobi blir gang på gang belønnet med ettertraktede priser og kåret til et av de beste hotellene i Nairobi, Kenya og Afrika. Hotellet skinner også med sin beliggenhet, sine fantastiske omgivelser, sin gode service og – ikke minst – den vakre utsikten over «The Green Hills of Africa» som Hemingway så levende beskrev i sin roman.
 
Barnevennlig
Velegnet for par
En oase i forstaden Karen
Hotell i kolonistil
Karen Blixen-museet
FASILITETER Hemingways Nairobi
Hotellets restaurant, The Brasserie, serverer utsøkte retter morgen, middag og kveld, og sies å ha de beste biffene i Kenya.
Hemingways Nairobi er innen rekkevidde av mange av Nairobis største og beste attraksjoner. Nyt en kopp kaffe i Karen Blixen-museet, dra på safari og opplev Afrikas ville natur, kom tett på sjiraffer i Giraffe Centre og foreldreløse elefant- og neshornunger som mates for hånd med gigantiske tåteflasker.
 
På hotellet kan du la profesjonelle terapeuter skjemme bort kroppen og sansene dine med en massasje med velduftende oljer, eller du kan få en skjønnhetsbehandling i salongen. Men det er også fantastiske vegetarretter, sjømat og kaker på menyen.
 
Barnepass
Concierge
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice