Beskrivelse

Ol Lentille

Intime safarier, autentiske kulturopplevelser og førsteklasses gjestfrihet
Eksklusivt boutiquehotell i den nordlige delen av Kenyas vakre Laikipia-region, med fantastisk utsikt over fjell og daler. Du kan se helt til Mount Kenya og Samburus hellige fjell Ol Olekwe.
 
Ol Lentille ligger på det høyeste punktet i Laikipia-regionen, og her kan du være helt alene, langt unna alt. Her er et ekte eventyrparadis der du kan prøve deg på alle slags aktiviteter eller bare nyte et avslappende opphold med ubegrenset bruk av spabehandlinger før du enten starter eller avslutter safarieventyret i Kenya!
(Ol Lentille ligger i et privat reservat på over 400 kvadratkilometer med et fantastisk landskap så langt øyet kan se).
 
Ol Lentille har en svært interessant historie og er et godt eksempel på bærekraftig turisme. Det er et tydelig eksempel på hvordan turismen kan samarbeide med lokalsamfunnet for å påvirke og forbedre det. John og Gill, de britiske investorene bak prosjektet, har samlet inn og donert store summer til bygging av skoler, sykehus og vannrensingsprosjekter. De har også lykkes med å bringe dyrelivet tilbake til dette unike området gjennom sine bevaringsprosjekter, blant annet den utrydningstruede villhunden, Grevys sebra og elefanter.
Barnevennlig
Velegnet for par
4 villaer
Svært privat
Vakker natur
Utsøkte matopplevelser
Infinity pool
Kamelsafari
FASILITETER Ol Lentille
Du bestemmer selv hvor, når og hva du spiser.
Ol Lentille er kjent for sitt utmerkede kjøkken, og du har mulighet til å spise på flere fantastiske steder under oppholdet. Alle måltider, husets egne viner, lokal brennevin, øl og brus er inkludert i oppholdet.
 
Alle husene har tilgang til feriestedets vakre evighetsbasseng, der du kan ta en forfriskende dukkert i den afrikanske solen. Du kan også slå deg ned med en god bok i det koselige biblioteket. Du kan også gå ut på utsiktsdekket og holde utkikk etter ville dyr som gjemmer seg i nærheten gjennom den store kikkerten. Sist, men ikke minst, må du ikke gå glipp av en tur til spaet hvor du kan unne deg et utall herlige behandlinger.
 
En rekke aktiviteter er inkludert i oppholdet, blant annet kamelsafari, firhjuling og måltider i bushen, noe som gir deg en helt unik og minneverdig opplevelse.
 
I området kan du få øye på elefanter, leoparder, villhunder, geparder, sebraer og hyener.
 
Rom og innkvartering
Overnattingsstedet har 4 unike og svært forskjellig innredede villaer (1 villa med 1 soverom, 2 villaer med 2 soverom og 1 villa med 3 soverom). Alle har store oppholdsrom, spisestue og fantastiske terrasser med unik panoramautsikt.
Bibliotek
Internett, trådløs (gratis)
Safari - i åpne 4x4
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Vaskeriservice