Beskrivelse

Olarro Lodge

Designer lodge i privat safariområde
Olarro Lodge ligger vakkert til på et høydedrag med panoramautsikt over safariområdet Loita Hills, som ligger i utkanten av Masai Mara. Designeren Anthony Russell, som står bak nyskapende design av flere kenyanske lodger, er også ”mesteren” bak Olarro. Innredningen er minimalistisk og holdt i lyse farger.
 
Fra mars til mai samles gnuer og sebraer i så store mengder i området at det kaldes Loita-migrasjonen.
Når den store migrasjonen i slutten av november trekker fra Masai Mara mot Tanzania, forblir en stor del tilbake på Loitas åpne savanne. De store flokkene tiltrekker seg rovdyr som løver, geparder og leoparder, så du kan være heldig å oppleve en jaktsituasjon.
 
En helt unik og eksklusiv naturopplevelse er å se den årlige viltmigrasjonen i Masai Mara fra luften. Olarro Lodge arrangerer disse eksklusive tilleggsutfluktene med helikopter eller privatfly.
Barnevennlig
Velegnet for par
Panoramautsikt over Loita Hills
Minimalistisk design
Privat safariområde
FASILITETER Olarro Lodge
Pga. sin beliggenhet i en privat viltkonsesjon, kan Olarro Lodge tilby safari til fots og safarikjøring med nattkikkert etter mørkets frembrudd, hvor de nattaktive dyrene kommer frem.
Bar, restaurant, mini spa og svømmebasseng. Mountain-bikes lånes ut gratis. Olorro har junior adventure club, hvor masaier underviser barn i bush-ferdigheter.
 
Minimum opphold er 2 netter.
 
Internett
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - mulighet for kveldssafari
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vaskeriservice