Beskrivelse

Ololo Safari Lodge & Farm

Atmosfærisk landsted med utsikt over Nairobi Nasjonalpark
I Nairobi nasjonalpark, ved Mbagathi-elven, finner du en ganske unik Safari Lodge. Først etter å ha krysset elven via den vakre hengebroen kommer du til en ombygd gård med så mye autentisk og avslappet sjarme at du på et mirakuløst vis føler deg som hjemme i denne delen av Kenya.
 
Med en ganske unik beliggenhet i den sørligste delen av nasjonalparken, ligger Ololo Safari Lodge & Farm helt unik til med en fantastisk utsikt over naturområdet og de ville dyrene som lever her.
 

En autentisk, unik og bærekraftig safarilodge

 
Ololo er familieeid, og man kan i høyeste grad føle den spesielle omsorgen Chapman-familien har for stedet, for gjestene deres, de ansatte og naturen som ligger veldig tett på.
 
Bærekraft er stikkordet for denne lodgen. Det betyr at store deler av maten de serverer er fra egen gård. Det produseres grønnsaker, kjøtt og melk, til glede for gjestene - og om morgenen kan barna komme ut og hente sine egne egg til frokost.
 
Ololo Lodge er arbeidsplassen for mange av de lokale. F.eks. er mange av de vakre møblene som pryder rommene i hyttene, produsert i Ololo Lodges verksted av deres dyktige håndverkere.
 

Derfor liker vi Ololo Safari Lodge & Farm

 
Med en unik beliggenhet nær Nairobi nasjonalpark, kunne denne lodgen knapt hatt bedre plassering. Lodgen er utrolig avslappet, koselig og atmosfærisk. Det at de har stort fokus på bærekraft og produserer sin egen mat er også en fin og smakfull detalj.
Barnevennlig
Velegnet for par
Nairobi Nasjonalpark
Elefantbarnehjem
Giraffesenter
Karen Blixen-museet
Fuglesafari
FASILITETER Ololo Safari Lodge & Farm
Ololo Safari Lodge & Farm er et komplekst og sjarmerende landsted
Dette sjarmerende boutiquehotellet er et ombygd landsted som fortsatt har mye atmosfære og autentisk preg.
 
Alle rommene på Ololo Safari Lodge & Farm er forskjellige, og dette er ikke bare sjarmerende, men det er også med på å skape den hjemmekoselige og hyggelige atmosfæren som gjør dette til et helt unikt sted.
 
Boutiquehotellet har syv forskjellige romtyper for sine gjester. Fra de koselige telthyttene – som er en blanding mellom lerretstelt og steinhytter – til den ombygde låven, det flotte loftsrommet med utsiktstårnet som gir en fantastisk overblikk over nasjonalparken, og videre til den store familiefløyen med plass til 5 gjester og ekstra senger.
 

Fersk lokalprodusert og tilberedt mat direkte fra gård til bord

 
Ololo Lodges lokalproduserte mat høstes om morgenen. Dette er ferske grønnsaker, lokalprodusert and- og kyllingkjøtt og melk – som f.eks. lages til fersk yoghurt eller brukes som iskrem i desserten.
 

Ta Ololo Safari Lodge & Farms egne safariturer

 
Hytta ligger praktisk og vakkert til ved Nairobi nasjonalpark og tilbyr to daglige safariturer, som er inkludert i prisen. 
 
Lodgens egen gård og verkstedet hvor møbler produseres er også verdt et besøk, og omvisninger er også tilgjengelig.
 
Du kan også besøke Kitengela Hot Glass, som er en glassblåser som ligger like ved i det som nesten kan kalles et hobbithull.
 

Avslappende massasje

 
Trenger du en avslappende massasje på toppen av en vellykket safari, kan du også få flere ulike typer massasje med ulike stiler og fokusområder.
Bibliotek
Internett, trådløs
Restaurant(er)
Shuttle Service
Svømmebasseng
Transfer t/r flyplass
TV
Vaskeriservice