Beskrivelse

Sanctuary Olonana

Safaricamp midt i migrasjonsruten
Sanctuary Olonana ligger ved Mara-elvens bredder – så når migrasjonen med hundretusenvis av gnuer og sebraer foregår fra juli til september, bor du nesten midt i de dramatiske naturscenene.
 
Lodgen er et godt utgangspunkt for fantastiske safariopplevelser, og selv når du nyter måltider og ”sundowners” på lodgens store utendørs terrasse med utsikt over Mara-elven, kan du ikke unngå å oppleve gryntende flodhester, krokodiller eller annet vilt som kommer for å drikke.
 
Barn
Barn i alderen 2-11 år må dele rom med voksne.
Barnevennlig
Velegnet for par
Beliggende ved Mara-elven
Flodhester på nært hold
FASILITETER Sanctuary Olonana
Olonana ligger ved Mara-elvens bredder – så når migrasjonen med hundretusenvis av gnuer og sebraer foregår fra juli til september, bor du nesten midt i de dramatiske naturscenene.
Innendørs- og utendørs restaurant, bar, svømmebasseng, lounge og mini-spa. Safari med firehjulstrekker foregår om morgenen og kvelden, og i tillegg kan du besøke en Masai landsby eller fly i luftballong over Masai Mara.
 
Foretrekker du ”middag for to”, sørger den personlige butleren for å dekke opp hjemme på verandaen – det blir neppe mer romantisk!
 
Spa: Slapp av i Olonana's mini spa som tilbyr forskjellige behandlinger fra ansikts-behandlinger til kroppsmassasje.
 
Luftballong: Her er det mulighet for ballongsafari, hvor safarien avsluttes med champagne-frokost (ballongsafari mot tillegg).
 
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Spa/velvære
Svømmebasseng