Beskrivelse

JOALI BEING

+
Besøk Maldivenes eneste wellbeing resort
Dette er intet mindre enn et ekte mekka for velvære. Med et stort antall spesialister innen alle aspekter av velvære, hentet inn fra hele verden - står de klare til å gi deg en totalopplevelse som vi er sikre på at du aldri vil glemme.
 
JOALI BEING er søsterhotellet til JOALI Maldives, som ligger kun 25 minutter bort med speedboat, og ca. 40 minutter med sjøfly fra Malé.
 
JOALI BEING utmerker seg som det eneste feriestedet på Maldivene som er dedikert til velvære. 
 

Det er derfor vi elsker JOALI BEING

 
JOALI BEING er Maldivenes flaggskip innen velvære. Høy, høy standard og det perfekte stedet hvis du trenger å trekke deg stille tilbake. Her kommer du virkelig i gir, får en fornyet energi, ren selvfornyelse og trening. Alt pakket inn i luksuriøse omgivelser og topp service.
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Finn indre ro
Ultimate velvære
Sensuell helhetsopplevelse
FASILITETER JOALI BEING

Estetisk vakre villaer med stor takhøyde

 
Villaene er vakre og har et balansert uttrykk i designet, noe som gir en luksuriøs følelse av ro. Villaene finnes i flere forskjellige størrelser og kan dekke de fleste behov. Deres Fire-Bedroom Wellbeing Private Ocean Residence, som i tillegg til et stort oppholdsrom utmerker seg ved å ha eget behandlingsrom, badstue og treningssenter, har bl.a. plass til 10 gjester.
 

Spaet, er JOALI BEINGs bankende hjertet

 
JOALI BEINGSs spa er et kapittel for seg selv. Ikke bare utføres behandlingene av noen utrolig dyktige mennesker, men omgivelsene i selve spaet er samtidig så utrolig vakre, gjennomtenkte og sensuelle at du umiddelbart føler deg omfavnet og rolig, allerede før behandlingene har begynt.
 
JOALI BEINGs spa er intet mindre enn i verdensklasse, og med flere ulike badstuer får du en tur rundt i verden med å besøke de ulike badstutradisjonene. Det er også et vakkert opplyst saltrom, hvor store utskårne steiner av Himalayasalt dekker veggene og sender et vakkert oransje lys inn i rommet, mens lungene og huden din nyter godt av de spesielle saltene.
 
Hele spa-konseptet hos JOALI BEING er en del av et større sammenhengende konsept, hvor alt du spiser og drikker, behandlingene du får, yogaen og treningen, kan tilpasses planen du legger sammen med helsespesialistene ved ankomst.
 

Restauranter som skjemmer bort både kropp og sjel

 
Det er duket for måltider som skiller seg ut for å være både sunne og for å ha helbredende helhetlige egenskaper. I tillegg er maten også vakkert sammensatt og svært velsmakende.
 
FLOW restaurantkonseptet er spennende, nyskapende og inneholder 3 ulike kjøkken med hvert sine fokusområder: Mat fra havet, vegetarisk og en mer «klassisk».
 
Det er mange forskjellige ting å velge mellom og noe for enhver smak. Ser du nærmere på menyen vil du også oppdage at alle rettene har tilhørende markeringer, avhengig av hvilke spesielt gunstige egenskaper de har for kroppen.
 

Østlige teseremonier og gastronomisk læring

 
MOJO er JOALI BEINGs light-versjon av en strand-/bassengbar. Her kan du få lett snacks og god drikke. Du kan også nyte en av mange forskjellige teseremonier på SAI, hvor deres te-sommelierer er klare til å introdusere deg til den utrolige verdenen av te.
 
Et hovedpoeng hos JOALI BEING er nysgjerrighet, oppdagelse og læring. Derfor er det også helt naturlig å besøke deres kulinariske læringssenter, hvor ernæring og gastronomi blir instruert og undervist på et morsomt og praktisk nivå.
 

Aktiviteter som støtter trivsel

 
JOALI BEING har et utrolig velutstyrt toppmoderne treningssenter, som også har en D-Wall, hvor du kan finjustere og justere treningen din slik at du utfører alle bevegelser til perfeksjon.
 
De tilbyr også kuldeterapi i deres Cryoboks, hvor du kan oppleve temperaturer ned til minus 85°C. Denne spesielle behandlingsformen brukes bl.a. av eliteidrettsutøvere for restitusjon.
 
Ett av de to yogarommene har åpne sider mot havet. Taket av palmeblader reiser seg høyt, som i en pyramide, og skaper en sentrert følelse av indre ro. Et perfekt sted for den daglige morgenyogaen.
 

Lyder som helbreder

 
JOALI BEING fokuserer på healing gjennom lydterapi, og deres helt spesielle terapirom Seda er en opplevelse utenom det vanlige. Her ligger du på et behandlingsbord – som i seg selv er et strengeinstrument – ​​med ulike instrumenter rundt bordet som sender vibrasjoner og lyder gjennom kroppen.
 
Ønsker du å leke med lydterapi selv, bør du ta en tur i lydterapihagen deres hvor forskjellige og helt spesielle instrumenter står klare langs ruta, slik at du kan leke med å lage dine egne helbredende toner.
 

Vannsport

 
JOALI BEING har naturligvis også gode muligheter for snorkling, og med eget dykkesenter er det enkelt å oppleve den utrolige verdenen under havets overflate. Det er også mange vannsportaktiviteter du kan boltre deg med, med alt fra pedalbåter til elektriske surfebrett.
Fitness senter
Internett
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Sauna
Spa/velvære
Sykler
Vannsportsaktiviteter