Hotellbeskrivelse

Anahita Golf & Spa Resort

Luksusleiligheter og villaer med privat basseng
Det elegante 5-stjerners hotellet Anahita ligger på østkysten av Mauritius ut mot en stor lagune og over seks kilometer uberørt kystlinje. Her bor du i en lekker villa med basseng eller leilighet (noe med privat mini basseng), og du har gratis greenfees (under hele oppholdet ditt) til hotellets flotte 18 hulls Ernie Els mesterskapsgolfbane samt til den velkendte Ile aux Cerfs Golf Course. (maks 1 greenfee pr. dag). 
 
Anahita er tegnet av lokale arkitekter med det formål å vise fram øyas lange kulturarv i en moderne og luksuriøs stil, men samtidig i harmoni med øyas vakre og unike natur. Resorten er ikke bygd som et tradisjonelt hotell, men heller som et lokalsamfunn ved vannkanten med markedsplass, restauranter, kafé og landsby atmosfære.
 
Til tross for den 6 km lange kystlinjen er stranden til hotellet av beskjeden størrelse, men hver halvtime er det en gratis hotell-båt som går til den lille eksotiske øya Ile aux Cerfs, som har den vakreste lange, hvite sandstranden og en av verdens beste mesterskapsgolfbaner.
Barnevennlig
Dykking
Golf
Snorkling
Velegnet for par
18-hulls mesterskapsgolfbane
I nærheten av Ile aux Cerf golfbane
Store villaer på opptil 550 m2
Privat basseng
FASILITETER Anahita Golf & Spa Resort
Det elegante 5-stjerners hotellet Anahita ligger på østkysten av Mauritius ut mot en stor lagune og over seks kilometer av uberørt kystlinje.
Hotellet har 5 restauranter, kaffebar og en kafé. Det finnes en rekke aktiviteter som sportsfiske, tennisbaner, vannski, kite-surfing, PADI dykkesenter og diverse seilsport. I tillegg har Anahita en velvære lounge og barne- og ungdomsklubb.
 
I december 2016 åbnet "Anahita Spa By Themae" som ger dig balsam till kropp og sjel. I nærheten av Anahita ligger naturreservatet Domaine de l’Etoile og her finner du aktiviteter som terrengsykling, hesteridning, fotturer, firhjuling og bueskyting.
 
Når du bor på Anahita har du tilgang til Anahitas private strand på den eksotiske øya Ile aux Cerfs. Den 300 meter lange private stranda ligger i frodige grønne omgivelser, en idyllisk lagune med krystallklart vann ligger kun få minutters båttur unna Anahita.
 
Barneklubb
Barnepass
Butikker
Concierge
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Forretningssenter
Internett
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Volleyball
PRISINDIKASJON Anahita Golf & Spa Resort
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I 1 BEDROOM JUNIOR SUITE GARDEN
Periode
Voksen
01.05.24 - 14.06.24
30.295
15.06.24 - 30.09.24
30.595
01.10.24 - 14.10.24
35.295
15.10.24 - 30.11.24
38.395
01.12.24 - 14.12.24
35.295
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Gratis greenfee på 2 golfbaner!
Blixen Tours tilbyr gratis golf på 2 stk 18-hulls mesterskapsbaner inkludert i prisen. Spill golf på den vakkert beliggende Anahita Golf Club designet av Ernie Els og på den verdensberømte unike og utfordrende Ile Aux Cerfs golfbane.
 
Rabatt ved 4-6 personer i samme suite
Dersom man bor 4-6 personer i en 2- eller 3-roms suite, kan det oppnås rabatt. Kontakt oss for tilbud.
 
 
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Mauritius t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
 • Privat transport (med golfbag) fra flyplass - Anahita t/r
 • 7 netter i 1 Bedroom Junior Suite Garden
  • Inkl. halvpensjon
  • (Ved opphold i privat villa er frokost inkludert)
 • 1 x daglig greenfee — velg mellom 2 golfbaner:
  • Ile aux Cerfs Golf Club
  • Anahita Golf Club (inkl. buggy)
 • Gratis prøveballer (55 stk./dag)
 • Adgang til privat strand på Ile Aux Cerfs
 • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.