Beskrivelse

Angsana Balaclava

Luksuriøs resort for par - en oase av romantikk, velvære og naturopplevelser
Hver kveld når solen går ned, som en ildkule som sakte synker i havet fra en himmel i brann, har du en plass på første rad på resorten Angsana Balaclava Mauritius. Denne resorten ligger på Turtle Bay, som er et uberørt, vakkert og idyllisk sted på den nordvestlige delen av Mauritius.
 
Dette er en luksuriøs oase, spesielt for par som ønsker å nyte hverandres selskap og bli skjemt bort i vakre og rolige omgivelser. Angsana Balaclava er et moderne fem-stjerners resort, bygget i harmoni med omgivelsene og med fokus på detaljene.
 
Barnevennlig
Snorkling
Velegnet for par
Romantisk
Boutique hotell
Egnet for par
Solnedgang
Fine rom i varme farger
FASILITETER Angsana Balaclava
Angsana Balaclava er et bilde av hva som er unikt for Mauritius – det er en blanding av orientalsk, vestlig og afrikansk kultur.
Det kan man se på stein gulvene, stråtakene, de eksotiske blomstene og plantene i hagen, og den velsmakende og godt krydrede maten i restaurantene. Resortets respekt for omgivelsene ser man også på andre måter. De tar del i arbeidet for å beskytte miljøet på Mauritius og tilbyr derfor gjestene muligheten til å lære om det mauritanske økosystemet, for eksempel ved å bidra til å plante koraller og dra på guidene snorkelturer.
 
Når du bor på Angsana Balaclava har du enestående muligheter til å oppleve den vakre naturen på Mauritius. Du kan praktisere alle typer vannaktiviteter, som dykking, snorkling, vannski, havfiske, båtturer – for eksempel med båter som har glassbunn slik at du kan se på livet under havets overflate - og du kan vindsurfe og seile. På land kan du sykle, spasere, lære å lage mauritansk mat, se på tradisjonell mauritansk folkedans, ta yogatimer og mye mer.
 
Har du lyst til å slappe av, så la Angsana Balaclavas dyktige terapeuter behandle deg i resortets prisvinnende spa med en massasje eller en annen spa behandling eller sett deg på en av restaurantene og nyt den spennende og smakfulle maten, med retter inspirert fra India, Asia, Europa eller smak autentisk kreolsk mat.
 
Angsana Balaclava er perfekt for par, da det er en oase av velvære og tid til hverandre. Men det er også svært godt egner for familier med barn som kan dra nytte av de mange forskjellige aktivitetene på land og i vannet. Resorten tilbyr også morsomme aktiviteter og lekeområde for barn.
 
Barneklubb
Bibliotek
Butikk
Concierge
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice