Hotellbeskrivelse

Constance Belle Mare Plage

+
Et lekkert og familievennlig resort med gode muligheter for golf
Constance Belle Mare Plage ligger like ved havet på østkysten av Mauritius. Resortet er kun adskilt fra vannet av en to kilometer lang strand – en av øyas beste. Resortet ligger i et tett bevokst område, og er designet på en måte så du føler at du har masse luft rundt deg og er i kontakt med naturen, uansett hvor i området du oppholder deg. Rommene er dekorert i tre og marmor.
 
Et korallrev utenfor stranden lager nærmest perfekte forhold for dykking, snorkling og andre aktiviteter i og på vannet, og etter en lang og aktiv dag kan du slappe helt av i hotellets spa som er basert på orientalske energi filosofier. Foruten vannsport og spa ligger to av Mauritius’ beste golfbaner (The Legend og The Links) i tilknytning til hotellet, og som gjest får du gratis adgang til dem begge.  
Barnevennlig
Dykking
Golf
Snorkling
Velegnet for par
God strand
2 nærliggende golfbaner
Gode snorkle- og dykkemuligheter
FASILITETER Constance Belle Mare Plage
Constance Belle Mare Plage ligger like ved havet på østkysten av Mauritius. Resortet er kun adskilt fra vannet av en to kilometer lang strand – en av øyas beste.
7 restauranter og 6 barer sørger for at det alltid er noe å gjøre etter at solen har gått ned. Restaurantene har sitt eget tema og byr på nydelige retter, alt fra lokale mauritanske retter til mat fra Middelhavsområdet. Det er mulighet for aktiviteter både på land og til vanns, hotellet er også familievennlig. Det er en barneklubb for barn mellom 4 og 12 år, og hotellet kan også, mot ekstra betaling, stille med barnevakter.
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Butikk
Dykkesenter
Fitness senter
Internett, trådløs
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Sykler
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Vinkjeller
PRISINDIKASJON Constance Belle Mare Plage
7 NETTER FRA
kr. 20.395 pr person
Fra pris i lavsesong (mai - september)
7 NETTER FRA
kr. 26.195 pr person
Fra pris i høysesongen (oktober - april)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Early Bird rabatt
I de ovenstående prisene er det trukket fra en book tidlig rabatt på mellom 30-50% (rabatten er avhengig av reiseperiode, dog ingen rabatter ved reise over jul og nyttår) på hotelloppholdet ved bestilling minimum 120 dager før avreise. Ved senere bestilling vil det være et tillegg i de oppgitte prisene.
Barn
I Prestige Room kan det bo 2 voksne + 1 barn (3-11 år)
Kontakt oss for gode priser for barn.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Mauritius t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
  • Privat transport flyplass - hotell t/r
  • 7 netter i Prestige rom
  • Halvpensjon (frokost og middag)
  • Flyskatter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.

CONSTANCE BELLE MARE PLAGE