Hotellbeskrivelse

Constance Le Prince Maurice

Ypperlig og diskret luksus på Mauritius
Prince Maurice er et av de mest attraktive hotellene på Mauritius og har mottatt flere prestisjefylte priser. Hotellet har en privat beliggenhet på et 60 hektar stort landområde med eksotiske strender beskyttet av korallrev, palmer og en stor tropisk hage. 
 
Hotellets rustikke arkitektur og innredning er gjennomtenkt ned til den minste detalj. Her kan du slappe av i en meget luksuriøs, men samtidig hyggelig og personlig atmosfære.
 
Gastronomien er på topp med 2 gourmetrestauranter, hvorav den ene er unikt beliggende på tømmerflåter, og danner den perfekte romantiske og stemningsfulle rammen rundt middagen.
 
Barnevennlig
Dykking
Golf
Snorkling
Velegnet for par
Luksus
Nærliggende golfbane
Yoga
FASILITETER Constance Le Prince Maurice
Prince Maurice er et av de mest attraktive hotellene på Mauritius og har mottatt flere prestisjefylte priser. Hotellet har en privat beliggenhet på et 60 hektar stort landområde med eksotiske strender beskyttet av korallrev, palmer og en stor tropisk hage.
Hotellet har to gourmetrestauranter og frokostrestaurant på stranden. To barer med kvelds underholdning og lounge. Svømmebasseng, tennis, squash, fitness senter, aerobic, yoga, spa med basseng, jacuzzi og massasje.
 
Vann-sportssenteret tilbyr gratis windsurfing, snorkling, vannsykler, kajakker, utflukter med glassbunnsbåt og vannski samt dykking, katamaranseilas, havfiske og fly-fisking mot betaling.
 
Barneklubb (4-12 år) med barnebasseng og barnevakt service. Butikker, møtelokale, business senter, bibliotek og frisør.
All Inclusive (kjøpes i tillegg)
Barneklubb
Barnepass
Bibliotek
Butikker
Concierge
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Sauna
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Vinkjeller
PRISINDIKASJON Constance Le Prince Maurice
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I JUNIOR SUITE
Periode
Voksen
01.03.24 - 18.03.24
41.095
19.03.24 - 05.04.24
41.295
06.04.24 - 30.04.24
41.095
01.05.24 - 14.06.24
34.495
15.06.24 - 30.09.24
34.695
01.10.24 - 31.10.24
48.995
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Early Bird rabatt
I de ovenstående prisene er det trukket fra en book tidlig rabatt på mellom 30-40% (rabatten er avhengig av reiseperiode, dog ingen rabatter ved reise over jul og nyttår) på hotelloppholdet ved bestilling minimum 60 dager før avreise. Ved senere bestilling vil det være et tillegg i de oppgitte prisene.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Mauritius t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
  • Privat transport fra flyplassen - hotellet t/r
  • 7 netter i Junior Suite
    • Inkl. halvpensjon (frokost og middag)
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.

CONSTANCE LE PRINCE MAURICE

All Inclusive

Tilleggskjøp
Det er mulighet for tilleggskjøp av All Inclusive.
Tilkjøp av All Inclusive for 7 netter er kr. 9.500,-