Hotellbeskrivelse

Dinarobin Beachcomber

Dinarobin Beachcomber
Beliggende på den vakre kystlinjen i Mauritius, med det spektakulære Le Morne fjellet i bakgrunnen, ligger det 5-stjernede luksushotellet Dinarobin Beachcomber, som er en hyggelig og luksuriøs landsby av eksklusive villaer og suiter omgitt av tropisk hage, kritthvite sandstrender og en av de vakreste lagunene på øyen.
 
Her og på søsterhotellet Paradis Beachcomber venter en verden av opplevelser, aktiviteter til lands og til vanns, avslapping, velvære, golf og kulinariske opplevelser. Resortet er et paradis av fred, ro og idyll – den helt ideelle destinasjonen for deg, som drømmer om en luksusferie, som gir ny energi til både kropp og sjel.
 
Barnevennlig
Dykking
Golf
Snorkling
Velegnet for par
Flott beliggenhet
5 svømmebassenger
Bredt spekter av aktiviteter
FASILITETER Dinarobin Beachcomber
Tropisk eleganse ved en av de vakreste laguner på øyen – luksus, opplevelser og velvære.
Gjester på Dinarobin Beachcomber kan fritt benytte seg av de aktivitetene, som søsterhotellet Paradis Beachcomber tilbyr. Det er eksempelvis vannsportsaktiviteter, som vannski, vindsurfing, seilas, optimistjolle, hobie cat, seiltur i båt med glassbunn, snorkling, pedalbåt, kajakk og SUP. Du kan også kitesurfe eller ta en dykketur på fantastiske dykkerområder og oppleve en undervannsverden av fargerike fisker, småhaier, rokker og havskillpadder.
 
Liker du aktiviteter på land, så spill tennis, boccia, bordtennis, fotball eller utforske øyen på terrengsykler – eller besøk den spektakulære 18-hulls golfbane i Paradis Golf Club eller en av de andre 3 golfbanene, som du også har adgang til.
 
Skal din dag brukes på avslapping og ta vare på din kropp og sjel, så nyt livet på stranden, ved en av de 5 bassengene eller i det eksklusive spaet, hvor du kan få avslappende behandlinger eller delta i en treningstime med Shiatsu, Abhyanga, Hatha Yoga/Qi-Gong/5 Tibetans og på den måte pleie både kropp og sjel.
 
Når sulten melder seg, kan du besøke en av resortets 4 eksklusive restauranter eller en av søsterhotellet Paradis Beachcombers 4 restauranter.
 
Barn i alderen 3-12 kan ha det gøy i Kids Club med alt fra kreative aktiviteter til badeturer i barnebassenget.
 
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Bordtennis
Butikker
Concierge
Dykkesenter
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Sauna
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Dinarobin Beachcomber
7 NETTER FRA
kr. 31.495 pr person
7 netter fra
7 NETTER FRA
kr. 39.390 pr person
Fra pris i høysesongen (oktober - april)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Mauritius t/r på økonomiklasse med bytte underveis
  • Transport fra flyplass - Dinarobin t/r
  • 7 netter i Junior Suite
  • Frokost
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.