Beskrivelse

Ferney Nature Lodge

Frodige naturomgivelser, fotturer og herlig fred og ro.
Bare 4 km fra flyplassen på Mauritius, i et grønt og frodig åslandskap, ligger en nydelig liten lodge med bare 4 hytter, der natur- og livsnytere kan slappe av og la seg forføre av det fantastiske landskapet og de vakre omgivelsene. Velkommen til Ferney Nature Lodge - og til noen dager med fantastiske fotturer, god mat og uovertruffen fred og ro.
 
Naturopplevelser, luksuriøs velvære og koselig avslapning
Det 3100 hektar store naturområdet som lodgen ligger i, byr på fantastiske muligheter for ulike utendørsaktiviteter. Stå opp med solen og gå en tur fra terrassen din gjennom skogen og se etter sjeldne planter, rådyr, harer og de over 200 fugleartene som bare lever her. Det er skiltet ruter på 5, 13 og 20 km, så det er opp til din egen form å bestemme hvilken vei du vil gå. Hvis du er ute etter et raskere tempo, kan du sykle i området - eller bli kjørt i en firehjulstrekker.
Du kan også starte dagen med morgenyoga eller en kopp morgenkaffe og en god bok. Du kan skjemme deg bort med en massasje, slappe av ved bassenget, nyte en sundowner i dalen eller i baren, eller kose deg foran peisen. Ved minimum 3 overnattinger er en 3 km lang fottur med naturguide inkludert. Kan kjøpes for færre dager.
 
Hvorfor vi elsker Ferney Nature Lodge
Det er mye godt å si om Ferney Nature Lodge, men det er tre ting som har gjort størst inntrykk på oss: de vakre omgivelsene og utsikten fra lodgen, området lodgen ligger i og mulighetene for aktiviteter og opplevelser - og så er det roen. Det er en herlig fred som virkelig får deg til å slappe av og gå ned i tempo - og så er det helt magisk å sitte ved peisen om kvelden med millioner av stjerner som blinker over deg.
 
Et opphold på Ferney Nature Lodge er perfekt å kombinere med en strandferie på Mauritius.
Velegnet for par
Frodig og vakker natur
Ferier med fotturer
Kombiner med en strandferie på Mauritius
FASILITETER Ferney Nature Lodge
Elegante og komfortable rom med privat butlerservice
Ferney Nature Lodge består av bare 4 hytter med stråtak (hver på 22 kvadratmeter) og et fellesområde. De fire hyttene er identiske og har egen terrasse med fantastisk utsikt over landskapet, eget bad med italiensk dusj, utvalgte drikkevarer, klimaanlegg, takvifte og et vennlig personale som står klare til å betjene deg.
 
Deilige måltider med lokale råvarer - fra hage til tallerken
"Det er den best bevarte hemmeligheten i regionen." Slik sies det om restauranten Ferney Falaise Rouge, som er åpen hver dag til lunsj. Du kan ikke gå til restauranten til fots, men personalet på lodgen kjører deg gjerne til og fra restauranten (10 minutters kjøring), som har fantastisk utsikt over landskapet og havet. Her får du servert en deilig lunsj laget av ferske råvarer, blant annet fra den lokale hagen. Du kan selvsagt også nyte lunsjen i hovedbygningen på Ferney Nature Lodge, der de andre måltidene også serveres.
Internett, trådløs
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Shuttle Service
Svømmebasseng
Sykler
TV