Beskrivelse

Four Seasons Resort

+
En ekte luksuriøs oase i toppklasse
Four Seasons Resort Mauritius er et luksuriøst tropisk fristed, som ligger vakkert til ved en privat lagune og på en privat øy. Dette 5-stjerners resortet tilbyr moderne og romslige villaer - alle med private basseng.
 
En ekte luksusoase med tre private kritthvite sandstrender og frodige omgivelser. I tillegg til å slappe av ved ditt private basseng, kan du også velge å nyte dagen på vannet. Prøv vannski eller ikke-motorisert vannsport, som er gratis for alle gjester på Four Seasons Resort Mauritius.
 
Hvis du liker å spille golf, har du fri tilgang til Four Seasons Golf Club på Anahita. En av de vakreste golfbanene på Mauritius.
 
Når magen begynner å rumle, kan du se frem til uimotståelig gastronomi på en av feriestedets fire restauranter.
 
Barnevennlig
Golf
Snorkling
Imponerende villaer med basseng
Resort i toppklasse
FASILITETER Four Seasons Resort
Førsteklasses moderne villaer med privat basseng.
Four Seasons Resort Mauritius har fire restauranter, hver med et individuelt tema. Enten for en lett matbit eller en formell middag, er det en restaurant for deg. Etter middagen på en av restaurantene kan du nyte O-Bar og nyte innovative cocktailer, champagne eller et glass vin.
 
På dagtid kan du ta en dukkert i det private bassenget, slappe av ved det store evighetsbassenget eller svømme baner i det lange lap pool. Hvis du vil at pulsen skal opp, kan du låne en sykkel, trene på treningsstudioet, spille tennis, delta i en yoga-økt eller prøve vannsport, for eksempel vannski, kajakkpadling, båtliv, brettseiling og snorkling.
 
Four Seasons Resort Mauritius store villaer er ideelle for en familieferie. Det er også mange aktiviteter for barn og tenåringer. Hobbit Village Kids Club er et paradis for barn og har bl. a. et barnebasseng, bakeri, lekerom, amfi, stille rom og sandkasse. For de over 10 år er det Karokan-klubben som tilbyr bordtennis, hjemmekino, DJ Booth, bordfotball og de nyeste dataspillene.
 
Barneklubb
Barnevennlig basseng
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter