Beskrivelse

Heritage The Villas

Stor privat villa, basseng, golf og golfbil
På den sørlige delen av Mauritius i det unike og meget vakre landskapet – Domaine De Bel Ombre – ligger Heritage The The Villas. Her er alt som trengs for å danne rammen rundt en uforglemmelig ferie på paradisøya.
 
De private villaene ligger spredt rundt i landskapet, slik at du kan nyte utsikten og privatlivet ved bassenget eller på verandaen din med familie og venner. Du får en personlig golfbil, slik at du enkelt kan kjøre til stranden, golfbanen eller de to tilhørende hotellene hvor du har gratis adgang til restaurantene, beach club, spa, fitness, velvære og mye mer.
 
 
C Beach Club
Når du bor på Heritage The Residences har du gratis adgang til noe helt unikt som ikke finnes andre steder på Mauritius – nemlig C Beach Club. C Beach Club er en moderne klubb, som er selve symbolet på hva Domaine de Bel Ombre er mest kjent og elsket for – vakre eksklusive omgivelser, en avslappet atmosfære og masse av sol, sand og vann.
 
 
Kart — Bel Ombre, Mauritius
 
Barnevennlig
Dykking
Golf
Snorkling
Private luksusvillaer
Privat svømmebasseng
Daglig rengjøring
FASILITETER Heritage The Villas
Gratis adgang til alle fasiliteter på luksus resort
Slå deg løs på den over 100 hektar store 18-hulls mesterskaps-golfbanen som ligger i fantastiske naturomgivelser med grønne åser og små innsjøer.
 
Du får din helt egen golf-bil, slik at du kan kjøre til golfbanen og bruke den der mens du spiller, til stranden, til C Beach Club eller til de to tilhørende hotellene Heritage Awali og Heritage Le Telfair, som er henholdsvis 4 og 5 stjerners hoteller. Her kan du fritt benytte restaurantene og barene, hvor du får 20% rabatt på all mat og drikke, i tillegg til at du har fri adgang til hotellenes fitness og sportssenter, spa, barneklubb, strand og alle aktiviteter på land og til vanns.
 
Du har i tillegg adgang til 11 gode restauranter i området – på hotellene, i C Beach Club, i golfklubben og på det hyggelige Chateau de Bel Ombre.
 
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Bibliotek
Butikk
Concierge
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Sauna
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Volleyball