Hotellbeskrivelse

JW Marriott Mauritius Resort

Kolonistil og suiter på stranden på Perlen i Det Indiske Hav
På den sørvestlige delen av Mauritius, i et lite område som kalles Perlen i Det Indiske Hav, ligger JW Marriott Mauritius Resort. Med en fantastisk utsikt til Le Morne Mountain, som er på UNESCOs verdensarvliste, og kun et stenkast fra noen av de beste kitesurfing og dykkersteder i verden, ligger JW Marriott på et av de mest attraktive områdene på øya.
 
Omgitt av kritthvit sand og en turkisblå lagune ønsker resortet velkommen inn til luksuriøse suiter, avslappende forpleining i Iridium Spa og til utsøkt gourmetmat.
 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Le Morne Mountain
Gourmetrestauranter
FASILITETER JW Marriott Mauritius Resort
JW Marriott fantastiske beliggenhet innbyr til å utforske den vakre naturen – både over og under havoverflaten.
Resortet har 5 restauranter, som serverer spesialiteter fra India, Asia, Europa og fra det fransk-mauritanske kjøkken. På alle de 5 restaurantene får du servert utsøkt gourmet-mat.
 
Gå på oppdagelsesferd på det vakre Le Morne Mountain, dra på seiltur eller ut å kite-surfe, eller dykk ned i det varme havet og opplev en helt ny verden av fargerike fisker, koraller og planter.
 
Bli skjemt bort i Iridium Spa med en massasje, skjønnhetsbehandling eller hår-pleie, eller fordyp deg i en bok i JW Marriott biblioteket. Ta et spill tennis, nyt omgivelsene i Tea Garden eller slapp av i solen ved bassenget eller på stranden.
 
Barneklubb
Barnepass
Butikk
Concierge
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Forretningssenter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON JW Marriott Mauritius Resort
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I JUNIOR SUITE
Periode
Voksen
15.06.24 - 30.09.24
40.195
01.10.24 - 31.10.24
53.595
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
 
 
 
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Mauritius t/r på økonomiklasse med bytte underveis
  • Privat transport fra flyplass - JW Marriott Mauritius Resort t/r
  • 7 netter i Junior Suite
  • Frokost og middag
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.