Beskrivelse

LUX* Grand Gaube

+
Et fantastisk hotell med harmoni og hygge for familier og par
LUX* Grand Gaube er et meget sjarmerende resort med en uformell atmosfære samt massevis av aktiviteter for hele familien til lands og til vanns. 
 
Resorten har en privat strand med beliggenhet på den nordøstlige delen av Mauritius ved en lille bukten. Her er det både plass og tid til å slappe av og nyte den eksotiske øya. Kun 13 km fra landsbyen Grand Gaube ligger Grand Bay, som er en av de mest livlige ferieområdene på øya med et utvalg av butikker og kafeer.
 
Når du reiser med Blixen Tours har vi inkludert All Inclusive* i oppholdet, hvor alle måltider og lokale drikkevarer er betalt hjemmefra. De fleste aktiviteter som vannsykler, snorkelutstyr, kajakker, surfbrett og vannski kan fritt benyttes. 
 
LUX* Grand Gaube er oppført etter prinsippene i Feng Shui, som bygger på elementene vann, jord, tre, ild og metall. En gammel skikk fra Kina, hvor alt er anlagt for å skape harmoni mellom naturen og omgivelsene. Hvert rom er innredet med et av de fem elementene som tema. Her er det en raffinert atmosfære, og hotellet hører til toppen i sin kategori. 
 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
All Inclusive
Fred og ro
Romantisk
Beliggende ved hyggelig bukt
Feng Shui
FASILITETER LUX* Grand Gaube
Et fantastisk hotell med harmoni og hygge for familier og par.
Hotellet har tre fremragende restauranter og to barer, hvor det kan nytes en drink før middagen. Om kvelden spiller lokale band, eller det oppføres kabareter og diverse show.
 
Det finnes et stort svømmebasseng, samt et vannsportssenter med vannsykler, kajakker, snorkelutstyr, glassbunnsbåt, windsurfing, dykking og havfiske.
 
På land kan du bruke tiden på minigolf, tennis, fitness-senter, boccia, mountain-bikes, diverse spill og et bibliotek, og hotellet har spa, skjønnhetssalong, frisør, butikker, business-senter og vask av klær.
 
Stranden er barnevennlig, og det er en barneklubb (3-11 år), teenageklubb og babysitting-fasiliteter.
 
All Inclusive
Barneklubb
Barnepass
Bibliotek
Butikker
Dykkesenter
Fitness senter
Internett
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice