Beskrivelse

LUX* Le Morne

Avslapping og høy luksus i naturskjønne omgivelser
LUX* Le Morne, Mauritius (tidligere Les Pavillions) ligger ved foten av Le Morne Brabant. En meget karakteristisk og over 500 meter høy klippe som kneiser over halvøya ved samme navn på den sørvestlige delen av Mauritius.
 
Hotellets bygninger er oppført i kolonistil og ligger spredt utover en lekker og velholdt tropisk hage som går helt ned til stranden.
 
Stranden er et kapittel for seg, og lagunen er så blå at det er nesten vanskelig å tro det. Et riktig godt hotell dersom du bare vil bort fra alt og slappe av!
 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Kolonistil
Luksus
Vakker natur og tropisk hage
600 meter lang strand
Spa
FASILITETER LUX* Le Morne
Beliggende ved foten av Le Morne Brabant, en meget karakteristisk og over 500 meter høy klippe som kneiser over halvøya med samme navn på den sørvestlige delen av Mauritius.
LUX Le Morne har tre restauranter som serverer mat fra hele verden, fra indisk og kreolsk til sør-fransk og alt godt fra havet. Om kvelden er det live musikk med lokale band og danseshow. Hotellet byr også på massevis av muligheter for å dyrke vannsport, fitness, tennis, minigolf og mye mer. Det er en Teens Club og en barneklubb (3-11 år) samt mulighet for babysitting (koster ekstra).
All Inclusive (kjøpes i tillegg)
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Dykkesenter
Fitness senter
Forretningssenter
Internett, trådløs
Jacuzzi/Hot tub
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice