Hotellbeskrivelse

One&Only Le Saint Géran

+
Drømmeferie på Mauritius: personlig butler, spa-luksus og vannsport i toppklasse
Velkommen til One&Only Le Saint Géran på Mauritius!
 
One&Only Le Saint Géran er en absolutt drømmedestinasjon både for par som drømmer om intimitet, ro og romantikk, og for barnefamilier som ønsker en optimal og luksuriøs kombinasjon av avslapping og action for både store og små.
 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
God beliggenhet
Gourmetmat
Topp service
FASILITETER One&Only Le Saint Géran
En drømmeferie man aldri glemmer med en optimal og luksuriøs kombinasjon av avslapping og action for både store og små
Enten du er livsnyter eller vannsportsentusiast, så er det massevis å oppleve på og omkring øya. Vannet rundt øya er ideelt til å kitesurfe, stå på vannski og spesielt til å snorkle og dykke. Du kan også dra på båttur med glassbunnsbåt, padle i kajakk, vannsykler eller prøve en av de mange andre vannaktivitetene som hotellets vannsportssenter tilbyr. Er du naturmenneske, så dra på fotturer til brusende fossefall, eksotiske skoger og botaniske hager, og ønsker du et streif av kultur, så besøk Naval Museum, som stiller ut funn fra områdets gamle skipsvrak.
 
Skal dagen fylles med ren luksus og avslapping, så besøk One&Only Spa og unn deg en fantastisk behandling. Du kan også bruke dagen ved bassenget, på den kritthvite sandstranden eller du kan prøve et slag golf på en av Mauritius' vakre golfbaner – alt mens barna blir underholdt i den populære barneklubben.
 
Når sulten melder seg kan du sette deg til bords i en av hotellets restauranter og glede deg til en kulinarisk opplevelse ut over det vanlige.
 
Barneklubb
Barnevennlig basseng
Bordtennis
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Handicapvennlig
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Volleyball
PRISINDIKASJON One&Only Le Saint Géran
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I LAGOON ROOM
Periode
Voksen
12.05.24 - 14.06.24
38.895
15.06.24 - 27.07.24
39.095
28.07.24 - 31.08.24
40.595
01.09.24 - 30.09.24
39.095
01.10.24 - 18.10.24
45.695
19.10.24 - 30.11.24
55.395
01.12.24 - 14.12.24
45.695
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Oppgradering til halvpensjon
Inkluderet i perioden 12. mai - 30. september 2024.
 
 
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Mauritius t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
  • Privat transport flyplass - hotell t/r
  • 7 netter i Lagoon Room
    • Inkl. frokost
  • Flyskatter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.