Beskrivelse

Paradise Cove Boutique Hotel

+
Paradise Cove Mauritius - kun for voksne
På nordkysten av Mauritius, i det vakre Anse la Raie, ligger det fredfyllte voksenhotellet Paradise Cove Boutique Hotel. Hotellet gjemmer på mange små rolige steder, hvor du kan nyte fred og ro med din kjære eller dine venner. Hotellet er nemlig kun for voksne over 18 år. Hotellet ligger ved en lukket bukt, hvor du kan bade i det lave, lune vannet – eller du kan gå ut på en lang badebro og hoppe direkte i det dype, krystallklare havet.
 
Uansett om din ferie skal gå med avslapping, opplevelser, aktiviteter eller litt av alt, så er du på Paradise Cove garanteret en ferie fyllt med ro, fred, deg og meg-tid – og mange øyeblikk du sent vil glemme.
 
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Hotell kun for voksne
Fredfull stemning
Rolige og stille gjemmesteder
Endeløst basseng
FASILITETER Paradise Cove Boutique Hotel
I det vakre Anse la Raie, ligger det fredfyllte voksenhotellet Paradise Cove Boutique Hotel.
Hotellet tilbyr mange aktiviteter både på lands og til vanns. Anse la Raie lagunen er et av to gode steder til kitesurfing på øyen og er ideell for både professionelle og nybegynnere. Her er også gode forhold for brettseiling og vannskientusiaster. Du kan også ta en tur i kano, pedalbåt eller på Stand Up Paddle board og gå på oppdagelse i de mange små elvene. Om du liker seilas, så kan du nyte en lang dag på vannet eller en tur i solnedgangen på hotellets katamaran.
 
På land kan du få pulsen opp med en omgang tennis, trene i fitness-senteret eller delta i en yogatime. Du kan jo også bare slappe av på stranden, i Club Loungen, i hagen, på de små rolige gjemmestedene eller i det eksklusive spaet, hvor du kan nyte en behandling inne eller ute under den åpne himmelen.
 
Hotellet arrangerer også spennende turer til lokale landsbyer, til de vakre hagene ved Anse la Raie, til Cap Malheureux fiskerlandsby og flere andre severdige steder.
 
Når smaksløkene skal skjemmes bort kan du sette deg til bords i en av hotellets fire restauranter, hvor de dyktige kokkene vil tilberede både lokale og internasjonale retter for deg.
 
All Inclusive (kjøpes i tillegg)
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice