Hotellbeskrivelse

Royal Palm Beachcomber Luxury

+
5-stjerners luksus i vakre omgivelser
Langs pudderbløte kritthvite sandstrender på Mauritius’ nordvestlige kyst ligger et lite stykke av paradis; Royal Palm. Hvert hjørne av dette hotellet, hver detalj – ja, hver eneste del av dette hotellet er utført med et kompromisløst fokus på ”det uovertrufne”. Her får du gjennomført 6-stjerners luksus omgitt av en avslappende og idyllisk atmosfære.
 
Barnevennlig
Snorkling
Velegnet for par
En av Mauritius' beste hoteller
Ligger på nordkysten
Nær Grand Baie byen
FASILITETER Royal Palm Beachcomber Luxury
Gjennomført 5+ stjerners luksus omgitt av en avslappende og idyllisk atmosfære.
Royal Palms vakre beliggenhet på den kritthvite stranden, et steinkast fra det turkisblå havet, innbyr til alle former for aktiviteter på, i og ved havet. Avslapping i skyggen, snorkling ved korallrevene, lange gåturer i strandkanten og – ikke minst – et utall vannaktiviteter som vannski, windsurfing, stand-up paddle, kajakk, båtturer og mye mer.
 
Disse aktivitetene krever imidlertid at du forlater hotellet for en stund, og det er det slett ikke sikkert du har lyst til. For Royal Palm er alt hva man kan drømme om, når det handler om ferie, luksus og forpleining. Overalt er atmosfæren lys, lett og fredfylt og omgivelsene ubeskrivelig vakre. Du kan få pulsen opp i treningssenteret eller slappe av ved de 3 oppvarmede bassengene eller i Valmont Spa, hvor profesjonelle behandlere forpleier din kropp og ditt sinn.
 
I hotellets tre restauranter får du servert utsøkt gourmet-mat, og hver kveld er det musikalsk live-underholdning.
 
Barneklubb
Barnepass
Bordtennis
Butikker
Concierge
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Royal Palm Beachcomber Luxury
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I JUNIOR SUITE
Periode
Voksen
15.06.24 - 31.07.24
40.995
01.08.24 - 25.08.24
43.695
26.08.24 - 30.09.24
40.995
01.10.24 - 11.10.24
56.995
12.10.24 - 31.10.24
63.095
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
Prisen inkluderer ikke
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.