Beskrivelse

Royal Palm Beachcomber Luxury

+
5-stjerners luksus i vakre omgivelser
Langs pudderbløte kritthvite sandstrender på Mauritius’ nordvestlige kyst ligger et lite stykke av paradis; Royal Palm. Hvert hjørne av dette hotellet, hver detalj – ja, hver eneste del av dette hotellet er utført med et kompromisløst fokus på ”det uovertrufne”. Her får du gjennomført 6-stjerners luksus omgitt av en avslappende og idyllisk atmosfære.
 
Barnevennlig
Snorkling
Velegnet for par
En av Mauritius' beste hoteller
Ligger på nordkysten
Nær Grand Baie byen
FASILITETER Royal Palm Beachcomber Luxury
Gjennomført 5+ stjerners luksus omgitt av en avslappende og idyllisk atmosfære.
Royal Palms vakre beliggenhet på den kritthvite stranden, et steinkast fra det turkisblå havet, innbyr til alle former for aktiviteter på, i og ved havet. Avslapping i skyggen, snorkling ved korallrevene, lange gåturer i strandkanten og – ikke minst – et utall vannaktiviteter som vannski, windsurfing, stand-up paddle, kajakk, båtturer og mye mer.
 
Disse aktivitetene krever imidlertid at du forlater hotellet for en stund, og det er det slett ikke sikkert du har lyst til. For Royal Palm er alt hva man kan drømme om, når det handler om ferie, luksus og forpleining. Overalt er atmosfæren lys, lett og fredfylt og omgivelsene ubeskrivelig vakre. Du kan få pulsen opp i treningssenteret eller slappe av ved de 3 oppvarmede bassengene eller i Valmont Spa, hvor profesjonelle behandlere forpleier din kropp og ditt sinn.
 
I hotellets tre restauranter får du servert utsøkt gourmet-mat, og hver kveld er det musikalsk live-underholdning.
 
Barneklubb
Barnepass
Bordtennis
Butikker
Concierge
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice