Beskrivelse

The Westin Turtle Bay Resort & Spa

Luksuriøs forpleining ved idyllisk marinepark
På nordvestkysten av Mauritius, i det historiske og meget vakre området Balaclava, ligger en liten fredfyldt perle kalt The Westin Turtle Bay Resort & Spa. Her kan livsnytere få lagret ny energi på de kritthvite strendene, under havoverflaten sammen med tusenvis av fargerike fisker og – ikke minst – på hotellet, som byr på både spaforpleining, fitness og uimotståelig gastronomi.
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Turtle Bay marine park
Kritthvite strender
FASILITETER The Westin Turtle Bay Resort & Spa
Opplev kritthvite strender, tusenvis av fargerike fisker under havoverflaten og - ikke minst - hotellet, som byr på både spaforpleining, fitness og uimotståelig gastronomi
Hotellets 10 hektar store område byr på både avslappende og spennende aktiviteter. Skal dagen nytes i rolig tempo, så er liggestolene på den kritthvite sandstranden eller ved de to flotte bassengene et godt sted å befinne seg - eller i Heavenly spa, hvor du kan skjemme bort deg selv med en behandling eller massasje.
 
Vil du få opp pulsen, så tilbyr hotellet en rekke vannaktiviteter som vannski, båtturer og syklebåter eller du kan spille tennis og trene i treningssenteret.
 
Du kan tilbringe utallige timer på og i Det Indiske Hav. Utover de før nevnte vannaktiviteter kan du også dykke og snorkle og oppleve det fantastiske livet av fargerike fisk og koraler. Hotellet ligger ved Turtle Bay marine park, hvor det er mange gode dykkersteder. Du kan også seile i båt med glassbunn, så du kan se livet under havoverflaten tørskodd.
 
Når sulten melder seg kan du besøke en av hotellets syv fantastiske restauranter.
 
Barneklubb
Barnevennlig basseng
Butikk
Concierge
Dykkesenter
Fitness senter
Jacuzzi/Hot tub
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Sauna
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice