Beskrivelse

Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa
På nordvestkysten av Mauritius, omgitt av en tropisk hage, kritthvit sandstrand og en asurblå lagune, ligger det sjarmerende, luksuriøse og romantiske 5-stjernede paradiset Trou Aux Biches Beachcomber.
 
I den tropiske hagen ligger eksklusive suiter og private villaer i små halvmåner – alle med en fantastisk utsikt, fullkomment privatliv og med eget basseng. Til villaene hører dessuten en fabelaktig butlerservice, som sørger for at du aldri mangler noe. De fantastiske omgivelsene gir deg mange muligheter for både avslappende og spennende aktiviteter til å fylle feriedagene med.
 
Hotellet og området rundt et av de mest romantiske i hele øygruppen – perfekt til brylluper og nyforelskede par på bryllupsreise.
 
Barnevennlig
Velegnet for par
Private villaer med basseng
Fantastiske solnedganger
FASILITETER Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa
Hvis du kan løsrive deg fra din eksklusive suite eller private villa, så venter mange spennende opplevelser og aktiviteter.
Om du liker vannsport, så kan du kaste deg over aktiviteter som vannski, brettseiling, seilas, hobie cat, pedalbåt, kajakk snorkling, vanngymnastikk, SUP, dyphavsfisking eller dykk ned under havets overflate med profesjonelle instruktører til en ubeskrivelig undervannsverden av fargerige fisker, havskillpadder, rokker, små haier og et helt eventyrligt landskap.
 
På land er det også mye å finne på. Spill tennis, bordtennis, beachvolley, bocciball, tren i fitness- senteret eller kjør en tur på mountainbike og gå på opdagelsesferd i den vakre naturen på øyen.
 
Barn og unge kommer heller ikke til å kjede seg her. Barn i alderen 3-12 kan delta i morsomme aktiviteter i Kids Club, mens unge mellom 13-17 kan hygge seg med jevnaldrende i Teens Club.
 
Trou Aux Biches er det hotellet i Mauritius som kan tilby det bredeste utvalget av restauranter med deres 6 forskellige spisesteder. Her kan du nyte utsøkt gastronomi inspirert av alt fra det asiatiske til det europeiske kjøkken. Skal du feire en spesiell begivenhet, så vil en personlig kokk komme til din private villa og tilberede en romantisk middag for deg og din kjære.
 
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Bordtennis
Butikk
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Volleyball