Hotelbeskrivelse

Veranda Paul et Virginie

Romantisk og sjarmerende boutique hotell for par
Veranda Paul et Virginie er et lite og sjarmerende voksenhotell med en personlig atmosfære ved fiskerbyen Grand Gaube på Mauritius’ nordkyst. Her inviteres det til avslapping og romantikk, som dermed lever opp til sitt navn. Hotellet har sitt navn etter en novelle med en autentisk kjærlighetshistorie om paret Paul og Virginie fra Mauritius. Her finnes en behagelig ro, eksotiske omgivelser, personlig service samt voksen atmosfære - et ideelt romantisk gjemmested for par og bryllupsreisene. Fra hotellet tar det kun 15 minutter i bil for å nå inn til livlige Grand Baie, hvor det finnes et større antall av restauranter og shopping muligheter.
 
Som gjest på hotellet merker man raskt at dette steder oser av romantikk. Nyt ferien med din partner, f.eks. med en langsom morgen i sengen, hvor dere bare kan bli liggende og dra nytte av hotellets gratis tilbud om at få frokost servert på rommet – akkurat når på dagen dere ønsker det.
 
Veranda Paul et Virginie gjenåpnet i september 2017 etter en omfattende renovering av hotellet samt rommene. I tillegg ble det bl.a. bygget enda et basseng til hotellet – et infinity basseng med en fortryllende utsikt over det asurblå havet, små fargerike fiskebåter og de omkringliggende små vulkanøyene.
 
Merk! - Hotellet tillater kun gjester over 18 år.
 
Ekstra fordeler for Privilege rom:
Velger dere et Privilege rom får dere ekstra fordeler i form av en inkludert heldagsutflukt med hotellets egen katamaran inkl. frokost og drikkevarer. I tillegg kan dere til middagen velge mellom både hovedrestauranten samt á la carte restauranten St. Geran.
 
Velegnet for par
Romantisk voksenhotell
Direkte adgang til stranden
Tett på byen Grand Gaube
Få frokosten servert på rommet - uten tillegg.
Mulighet for All Inclusive
FASILITETER Veranda Paul et Virginie
Et lite og sjarmerende boutiquehotell med en personlig atmosfære ved fiskerbyen Grand Gaube
Hotellet har to restauranter. The Isle de France Restaurant er hotellets hovedrestaurant med utsikt over lagunen serverer delikatesser fra både det internasjonale og mauritiske kjøkken – det vil si retter med smak, duft og farger. Rett ved vannkanten finnes á la carte restauranten Le Saint Géran, som frister med velsmakende signaturretter og fersk sjømat.
Om kvelden er det forskjellige former for underholdning, som dans eller levende musikk.
 
To ganger i uken er det mulig å reise med en gratis shuttle buss til Grand Baie.
 
Hotellet har to barer og to svømmebasseng. tennisbane, aquagym, beachvolley, fintness-senter, petanque, kajakker, pedalbåt, brettseiling, utflukter med glassbunnsbåt samt snorkling. Der er dessuten et spa og en liten suvenirbutikk.
 
I tilknytning til hotellet er det også mulighet for dykking (PADI), leie av tandemsykler og alminnelige sykler, SUP - stand up paddle, fisketurer, kitesurfing, spille golf, flyging med sjøfly, katamaran seilas.
 
Det er adgang til de andre hotellers fasiliteter i Veranda gruppen.
 
All Inclusive (kjøpes i tillegg)
Bibliotek
Bordtennis
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Shuttle Service
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Volleyball