Hotelbeskrivelse

Veranda Pointe Aux Biches Hotel

Tilbakelent hotell, tett på naturen og byen
På nordvestkysten av Mauritius, beliggende mellom to sjarmerende fiskelandsbyer nær den lille byen Grand Baie, ligger et elegant og idyllisk hotell, som fokuserer på barfotsluksus: Veranda Pointe Aux Biches.
 
Hotellet er med sine 4 stjerner og sin perfekte beliggenhet ved stranden, havet og små hyggelige byer en perfekt destinasjon for alle som ønsker en ferie med mye sol, sand og vann og spennende opplevelser i en avslappet og hyggelig atmosfære. Her gelder nemlig kun én regel: her er tonen uformel og formålet med oppholdet er total avslapping.
 
Barnevennlig
Snorkling
Velegnet for par
Hyggelig atmosfære
Tett ved by og shopping
Avdeling kun for voksne.
FASILITETER Veranda Pointe Aux Biches Hotel
Atmosfæren på hotellet er tilbakelent, men ønsker du å finne på noe er det ikke langt til byen Grand Baie med gode shoppingmuligheter, kulturtilbud og et aktivt uteliv.
Her har du gode muligheter for å fylle dine feriedager med både avslapping og aktiviteter. Motoriserte båter er forbudt på stranden ved hotellet, så derfor er du garantert fred og ro når du slapper av på stranden og nyter solen.
 
Du kan også ta på deg snorkel og maske og plaske ut i lagunen til korallrevet og se det fantastiske livet av fargerik fisker. Du kan også ta deg en tur i kajakk eller pedalbåt og nyte de vakre omgivelsene fra vannet.
 
Har du alltid drømt om å få store eksotiske fisker på kroken, så har du mulighet for det her, eller du kan ta med profesjonelle instruktører til urørte dykkerplasser og se Mauritius’ fantastiske undervannsverden av fargerike fisker, koraller, småhaier, havskillpadder og rokker.
 
På land kan du nyte livet ved bassenget, være med på aqua zumba, vannpolo eller beachvolley. Du kan spille bordtennis, bocciball, trene i fitness-senteret eller leie sykkler og utforske øyen på egen hånd.
 
Om du vil ha en skikkelig behandling for kropp og sjel, så kan du besøke spaet og nyte en massasjebehandling, en manikyr eller pedikyr.
 
Veranda Pointe Aux Biches er ideell for både familier og par, da det her er spesielle områder for begge parter. Barna kan ha det moro i bassenget, restaurantene og i Timomo & Friends Children’s club, mens forelskede par som ønsker fred, ro, intimitet og privatliv kan spise, bade, bo og slappe av i områdene som er reservert til ”Privilege Clients”.
 
Voksendelen er en egen del av hotellet, kalt "Sandy Lane", som har restaurant, bar, basseng og strand. Dette området er kun for gjester (over 18 år) som bor i et av hotellets Privilege-rom.
All Inclusive (kjøpes i tillegg)
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Bibliotek
Bordtennis
Butikk
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Volleyball