Beskrivelse

&Beyond Sossusvlei Desert Lodge

Ørkeneventyr, velvære og magiske stjerne-øyeblikk midt ute i den rå og uberørte naturen
Du åpner øynene og i samme sekund suser det et stjerneskudd over nattehimmelen - så skinnende sterkt blant millioner av glitrende stjerner. Melkeveien og alle de kjente stjernebildene, som lodgens astronom hadde beskrevet den kvelden, har aldri før vært så tydelige og føltes så nære. Øynene dine løsriver seg fra den vakre nattehimmelen og du sniker deg ut på verandaen din. Her er det helt stille. Selv om det ikke er lys her, er det fortsatt ikke kullsvart. Månen og alle stjernene er som små flomlys som bader landskapet i et mykt hvitt lys. Silhuettene av bølgende sanddyner og spisse fjell kommer til syne.
 
Bak fjellene står solen opp. Bare en liten tynn linje med gyllent lys kan sees til å begynne med, men sakte tykner linjen og begynner å farge himmelen og landskapet i alle regnbuens farger.
 
En ny dag har begynt og med den venter nye eventyr og uforglemmelige opplevelser. Her i midten av ingenmannsland er det alt du kan drømme om.
Barnevennlig
Velegnet for par
10 ørkenvillaer
1 Star Dune Suite
Dark Sky Reserve
Sossusvlei
Bestig "Big Daddy" sanddynen
FASILITETER &Beyond Sossusvlei Desert Lodge
Du kan utforske sanddynene til fots og på ATV-er, og du kan lære om det lokale stammefolket, San Bushmen, og om de geologiske underverkene i området.
Midt i den namibiske ørkenen, i et ganske spektakulært landskap med noen av verdens høyeste sanddyner, endeløse horisonter og spisse fjelltopper, ligger & Beyond Sossusvlei Desert Lodge. Reservatet, som lodgen ligger i, dekker ikke mindre enn 12.715 hektar med uberørt natur, et rikt dyreliv og mer enn 114 forskjellige fuglearter.
 
Her er alle muligheter for å ha en ferie med alt fra action og eventyr til avslapning og velvære. Legg ut på et Sossusvlei-eventyr hvor du kan bestige «Big Daddy»; den høyeste sanddynen i Sossusvlei-området, og besøk den bemerkelsesverdige Deadvlei, som er en flat "leirepanne" med døde camel thorn-trær.
 
Innta svale solnedganger mens du nyter utsikten over alt dyrelivet som samles ved det nærliggende vannhullet. Området huser blant annet Hartmanns fjellsebra, springbukk, struts, oryx og leopard.
 
 
Knyt turskoene og gå en lang tur i sanddynene, sykle på el-sykkel, fly i luftballong eller helikopter over ørkenlandskapet, gå på treningsstudio, handle i lodgens butikk, slapp av ved ditt private basseng eller nyt en Healing Earth Wellness-behandling - og la barna ha det gøy med WILDChild-aktiviteter i mellomtiden.
 
Sossusvlei og Namibørkenen er et av få steder i verden som har fått tittelen "Dark Sky Reserve", som betyr at her er det de mest optimale mulighetene for å observere den magiske himmelen. Om kvelden når mørket har falt på og nattehimmelen presenterer et helt spektakulært stjerneshow, kan du i lodgens observatorium bli litt klokere på himmelen med stedets faste astronom – eller du kan trekke deg tilbake til din private suite, kaste deg på senga og nyte utsikten til den vakre stjernehimmelen gjennom vinduet i taket.
 
Rom
& Beyond Sossusvlei Desert Lodge er et mesterverk av glass, stein og stål - og tilbyr 10 sofistikerte suiter og en to-roms Star Dune Suite, alle inspirert av og med utsikt over det bølgende havet av sanddyner som omgir lodgen.
 
Suitene har gulv-til-tak-vinduer, bar, stue med peis, eget bad med regndusj og 180 graders utsikt, kjøkken, musikkanlegg, klimaanlegg, privat veranda, basseng og soverom med vindu på loftet slik at du kan falle i søvn til utsikten av en stjerneklar nattehimmel.
 
Star Dune Suite har de samme fasilitetene som de andre suitene, men er ideell for familier eller en større gruppe som reiser sammen. Den består av to suiter, som er forbundet med en overbygd gangvei og dermed gir mulighet for både privatliv og fellesskap med resten av gruppen.
Se full beskrivelse...Se mindre...
Barnepass
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Privat svømmebasseng
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler
Vinkjeller