Hotellbeskrivelse

Six Senses Zighy Bay

Luksusvillaer med store, private svømmebasseng
Zighi Bay har en vakker beliggenhet på Musandam-halvøya, omgitt av 2 100 meter høye klipper på den ene siden, og havet og en lang sandstrand på den andre siden. Vil du gjøre en dramatisk entré, kan du velge å paraglide fra en fjelltopp og ned til hotellet, og ankomme i beste James Bond-stil.
Resortet er smakfullt og flott innredet med en utpreget rustikk stil. Hele veien er det brukt naturmaterialer og villaene er oppført i naturstein.
Gastronomien er på topp og kan nytes på flere lokaliteter, bl.a. på ”Hilltop Restaurant” med en storslått og bokstavelig talt bergtagende utsikt, eller privat hjemme i villaen.
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
FASILITETER Six Senses Zighy Bay
Zighi Bay har en vakker beliggenhet på Musandam-halvøya omgitt av 2.100 meter høye klipper på den ene siden, og havet og en lang sandstrand på den andre siden.
2 restauranter, bar, vin-bar, lunsjrestaurant og svømmebasseng. Hotellets Six Senses Spa har utallige behandlinger på menyen samt undervisning i bl.a. meditasjon og yoga.
 
Hotellet arrangerer fisketurer (hvor kokken tilbereder din fangst), ørken/wadi-safari, offroad-eventyr, oase-ekskursjoner, ørkenekspedisjoner, forskjellige kulturelle innslag og turer og mye mer.
Barneklubb
Barnepass
Bibliotek
Dykkesenter
Fitness senter
Forretningssenter
Internett, trådløs
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Tennisbane
TV
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Six Senses Zighy Bay
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I POOL VILLA
Periode
Voksen
01.02.24 - 01.02.25
55.150
Prisene varierer fra kr. 35 000 - kr. 100 000 per person i dobbeltrom, avhengig av sesong. Kontakt oss for priser i den perioden du ønsker å reise.
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo – Dubai t/r med Emirates
  • Flyskatter
  • Transport Dubai flyplass – hotell t/r
  • 7 x overnattinger på Six Senses Zighy Bay i Pool Villa inkl. frokost & middag
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.