Hotellbeskrivelse

The Chedi Muscat

En lekker og stilfull oase - mest for par
The Chedi Muscat ligger rett ved stranden i Muscat, Omans hovedstad, tett nok på fjellene til at de speiler seg i vannet, og kun et steinkast fra den arabiske ørkenen og dens tørre vinder. Hotellet er oppført i den karakteristiske omanske arkitektur, men innvendig er rommene meget stilrene, ja nærmest japanske i sin enkelhet. 
 
Barn
The Chedi er mest velegnet for par, selv om barn også er velkomne. Det er to svømmebasseng, et som er forbeholdt voksne og et hvor barn også har adgang. Det finnes ikke lekeplasser eller aktiviteter for barn på resortet.
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Minimalistisk stilfull design
Egen strand på 370 meter
Blanding av funkis og arabisk byggestil
2 svømmebasseng
FASILITETER The Chedi Muscat
The Chedi Muscat ligger rett ved stranden i Muscat, Omans hovedstad, med kort nok avstand fra fjellene til at de speiler seg i vannet, og kun et steinkast fra den arabiske ørkenen og dens tørre vinder
The Chedis har tre restauranter som byr på mat fra Arabia, India, Asia og Middelhavslandene samt alt godt fra havet. Likevel er den ene av dem lukket i vintermånedene og en annen fra midt i juni til midt i august.
Av rekreasjons-muligheter kan nevnes et spa, en privat strand, to basseng med cabanaer, tennisbaner, en butikk og et kunstgalleri. Chedi Club og Suite gjester har dessuten adgang til et bibliotek.
Bibliotek
Concierge
Fitness senter
Forretningssenter
Internett
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
PRISINDIKASJON The Chedi Muscat
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Fly fra Oslo - Muscat med 1 bytte
  • Flyskatter
  • Privat transport fra flyplass - hotell t/r
  • 7 netter på The Chedi
  • Frokost
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.