Hotellbeskrivelse

The Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Ultimat teltluksus i ørkenen med eget basseng
Etter knapt en times kjøring fra Dubai dukker hotellet opp som et fatamorgana midt i ørkenen – en luksus ørken-oase med store villaer med privat basseng og med tilgang til privat strandklubb. Det kan ikke bli vakrere og mer kontrastfylt!
 
Hotellet ligger spredt over 100 hektar hvorav 60 hektar er lagt ut til naturreservat med lokalt dyreliv som arabiske gaseller, kameler og oryx-antiloper.
 
Her er all tenkelig luksus og aktivitetsmuligheter, enten du vil slappe av på stranden, ved bassenget eller på spa, eller du vil prøve deg som falkoner.
 
De 3 hotellrestaurantene har en innredning a la ”1001 Natts Eventyr”, og på den romantiske takterrassen Moon Bar kan du nyte en drink eller en vannpipe under stjernehimmelen, som oppleves helt enestående i ørkenen.
 
The Ritz-Carlton Al Wadi Desert er det perfekte sted for romantikere, og kan enkelt kombineres med et opphold i Dubai eller en badeferie på Maldivene.
 
Barnevennlig
Velegnet for par
Ørkenhotell i romantisk stil
Privat basseng
Sjarmerende teltvillaer
Fred og ro
FASILITETER The Ritz-Carlton Al Wadi Desert
Etter knapt en times kjøring fra Dubai dukker hotellet opp som et fatamorgana midt i ørkenen – en luksus ørken oase med store villaer med privat basseng og privat strandklubb.
3 restauranter, 2 barer, treningssenter med aerobic/yogaundervisning, 3000 m2 Spa, fotturer i flott natur med guide, bueskyting, falkonertrening med falker/ugler, hesteridning, kamelridning, sykler, bibliotek, konferansesenter og barneklubb for 4-12 åringer.
 
Gode shoppingmuligheter i Ras Al Khaimah bysentrum 20 min. kjøretur fra hotellet.
 
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Concierge
Fitness senter
Forretningssenter
Internett
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON The Ritz-Carlton Al Wadi Desert
7 NETTER FRA
kr. 29.195 pr person
Fra pris i lavsesong (mai - september)
7 NETTER FRA
kr. 34.595 pr person
Fra pris i højsesong (fx. oktober)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo – Dubai t/r med Emirates
  • Flyskatter
  • Transport Dubai flyplass – hotell t/r
  • 7 x overnattinger - Ritz-Carlton Al Wadi i Al Rimal Pool Villa
    • Inkl. frokost 
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.