Beskrivelse

Bisate Lodge

Elegante hytter på siden av et vulkankrater og eksklusiv øko-luksus — midt i fjellgorillaenes habitat.
Bisate Lodge er komfortabel øko-luksus fra øverste hylle og det perfekte utgangspunkt for unike opplevelser med de truede fjellgorillaene, som kun lever ganske få steder i det sentrale Afrika. Skogene i Volcanoes nasjonalpark er et av dem.
 
På skråningen, fra en foreldet vulkan, dannes et naturlig amfiteater, her ligger Bisate Lodge. En av Rwandas mest luksuriøse lodger, med en spektakulær utsikt til vulkantoppene Bisoke og Karisimbi, som rager opp gjennom Afro-Alpin skog i Volcanoes nasjonalpark.
 
Gorillatrekking
Bisate Lodge ligger med ganske kort avstand til Volcanoes National Parks hovedkvarter, hvor deres gorillatrekking starter. For å minimere atferdsmessige forstyrrelser hos gorillaene, har kun 8 personer lov til å besøke hver av familiegruppene og for en periode på høyst en time og min. 7 meters avstand.
 
Aldersgrensen for gorillatrekking i Rwanda er 15 år, av den grunn er dette også er aldersgrensen for gjester på Bisate Lodge.
Velegnet for par
Øko-luksus
Fjellgorillaer
Kun 6 hytter
Bærekraftig
FASILITETER Bisate Lodge
Lodgen er bygget opp med en klar målsetning om luksuriøs øko-turisme og bærekraftighet. Herunder gjenplantnings program for retablering av skogen rundt lodgen i samarbeid med lokalsamfunnet og er dermed med på å bevare Afrikas imponerende biodiversitet.
Bisate Lodge er Rwandas første eksklusive øko-lodge som ligger på grensen til Volcanos nasjonalpark. Noe som gjør at lodgen er et av de mest luksuriøse utgangspunktene for en unik naturopplevelse, hvor dere forhåpentlig kommer helt tett på fjellgorillaerne i Rwanda.
 
Med bare 6 hytter, bygget av materialer fra den omkringliggende naturen og designet så de passer inn i naturen rundt lodgen, er Bisate Lodge det perfekte eksklusive utgangspunktet for å se nærmere på Rwandas dyreliv, som i tillegg til den berømte fjellgorillaen også teller andre mindre apearter som gullmarekattene og et fantastisk fugleliv. Campens ranger tilbyr forskjellige aktiviteter, som guidede gåturer - både rundt lodgen og i den nærliggende Volcanos nasjonalparken. Besøke den berømte forskeren Dian Fosseys grav og restene av hennes forskningssenter Karisoke Research Center, dette inkluderer en unik og utfordrende gåtur.
 
 
Dian Fossey var en amerikansk forsker som viet sitt liv til fjellgorillaene. Hun opprettet Karisoke Resarch sentret i 1967, og herfra studerte hun de truede fjellgorillaene. Hendes studier om gorillaene og deres atferd har siden hatt stor verdi for nåtidens viten om fjellgorillaenes sosiale atferd.
 
Bisate Lodge har sitt eget plantesenter, hvor det dyrkes planter til utplantning og dermed gjenetablering av den opprinnelige plante fauna i den omkringliggende naturen. Her er der mulighet for å lære mer om deres arbeid med gjenoppretningen av skog og planteliv og du kan også selv få lov å plante et tre.
Full beskrivelseSe mindre
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/velvære
Vaskeriservice
Vinkjeller