Beskrivelse

Singita Kwitonda Lodge

Diskret eleganse ved foten av Volcanos-fjellene
Tåken ligger tungt over landskapet som et teppe over skulpturen som skal innvies. Etter hvert som morgensolens stråler løser opp tåken, kommer flere og flere tretopper til syne, helt til tåken er helt borte og en grønn, frodig duk av tett skog er synlig hele veien fra terrassen til toppen av vulkanen. Du får nesten lyst til å klappe av begeistring over naturens kunstverk, men i stedet snører du raskt på deg turskoene og slenger sekken over skulderen, for inne i alt det grønne venter en unik opplevelse; et møte med fjellgorillaene.
 
Singita Kwitonda Lodge ligger i utkanten av Volcanos nasjonalpark, som huser mer enn en tredjedel av verdens gjenværende fjellgorillaer. Fra denne koselige lodgen med en behagelig atmosfære av diskret eleganse er det kort vei til eventyret som venter i de dype skogene.
 

Nær den store sølvryggen og lekende gorillaunger

Singita Kwitonda Lodge er oppkalt etter en legendarisk silverback gorilla - og de fleste reiser også til området for å se gorillaene. De blide, menneskelignende dyrene er ekstremt fascinerende - og den store silverbacken litt skremmende. Tiden står stille når den timen du har sammen med gorillaene er over på det som kun føles som et lite minutt - men opplevelsen sitter i for alltid.
 
Singita Kwitonda Lodge ligger bare 10-15 minutters kjøring fra møtestedet før turen. Kvelden før blir du invitert til et informasjonsmøte der du får nyttig informasjon om naturen, utstyr, gorillaer, hvordan du kommuniserer med dem osv. Du kan ta med eget utstyr, men du kan også låne alt du trenger til turen fra lodgen. De har alt fra klær og støvler til ryggsekker, matpakker og vannflasker - alt av god kvalitet - og når du kommer tilbake, vasker personalet alt sammen. Enklere blir det ikke.

Mer enn gorillatrekking

 
Gorillatrekking er for de fleste den største opplevelsen i området, men du har faktisk flere muligheter for opplevelser, aktiviteter og til og med avslapning. Du kan dra på Golden Monkey-trekking for å se disse utrydningstruede apene, besøke små lokale landsbyer og ta en sykkeltur gjennom det vakre landskapet - samt skjemme bort kropp og sinn med velvære, massasje og yoga.
 

Hvorfor Singita Kwitonda Lodge er noe helt spesielt

Allerede når du ankommer, kjenner du den hyggelige og hjemmekoselige atmosfæren. Lodgen lever definitivt opp til sin 5-stjerners klassifisering - men med et snev av diskret eleganse - og jo mer du finner deg til rette, jo mer forelsket blir du i stedet.
Velegnet for par
Diskret eleganse
Sjarmerende og koselig lodge
Storslått utsikt over Volcanos fjellene
Gorilla-trekking
Golden monkeytrekking
FASILITETER Singita Kwitonda Lodge
Private villaer med utsikt over skog, vulkaner og dyreliv
Singita Kwitonda Lodge har bare 9 villaer, deriblant 7 villaer med 1 soverom, 1 villa med 2 soverom og den store villaen med 4 soverom. Alle villaene er bygget av materialer som vulkansk stein, elvestein, håndlagde keramiske fliser og røde leirstein, og er innredet i behagelige farger og med håndlagde detaljer. Villaene har flotte bad med badekar, massasjeseng og både innendørs og utendørs dusj, en koselig peis, et oppvarmet basseng og en liten stue med minibar. Den store familievillaen har også romslige oppholdsrom, et godt kjøkken, kino, treningsrom og en liten kjeller. Fra alle villaene har du fantastisk utsikt over vulkanene Sabyinyo, Gahinga og Muhabura, som er innhyllet i frodig skog, og grønne sletter der du ofte kan se bøfler og antiloper som beiter.
 

Ingredienser fra egen kjøkkenhage og berømt vinkjeller

Kjøkkenet er åpent, slik at du kan se på når maten tilberedes med ferske råvarer, hvorav mange kommer fra lodgens egen kjøkkenhage. Maten akkompagneres av viner fra lodgens berømte vinkjeller. Lodgen er faktisk kjent for sitt strålende utvalg av viner, inkludert flere spesielle årganger og sjeldne auksjonsviner, og hvis du vil smake på noen av disse utsøkte dråpene, kan du delta i vinsmakingen, som er en helt spesiell opplevelse.
Internett
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice