Beskrivelse

Virunga Lodge

Uberørt natur og uforglemmelig utsikt
Virunga Lodge ligger på en høyderygg med en fantastisk utsikt til Virunga vulkanen og de to innsjøene Burera og Ruhondo. Lodgen passer eventyrere som drømmer om møtet med de majestetiske fjellgorillaene, og byr på luksus, komfort og høyt servicenivå. Virunga Lodge har stort fokus på miljøet, og hele lodgen er bygget opp på å kunne drives bærekraftig, med så liten påvirkning på omgivelsene som mulig.
Velegnet for par
Gorillatrekking
Fantastiske utsikter
Kulturell opplevelse
10 hytter
Butlerservice
FASILITETER Virunga Lodge
Hovedattraksjonen på Virunga Lodge er fjellgorillaene. Møtet med de blide kjempene i deres naturlige miljø, vil sette seg som et livslangt minne fra Rwanda.
De dagene dere ikke er på oppdagelse i de frodige fjellene, kan lodgen tilby deilig massasje, gåturer til innsjøene eller i fjellene, besøk til den lokale skolen eller til Diana Fosseys gravplass. Det er også mulighet for å dra ut med deres guide for å lete etter de sjeldne gullmarekattene som også lever i dette området.
 
Virunga Lodge består av i alt 10 hytter (bandas), hvor 2 av dem er Deluxe Bandas, som er større, av den grunn egner disse seg spesielt til bryllupsreisende eller familier.
 
I hver banda finnes ildsted, terrasse med panoramautsikt til vulkaner og innsjøer, en-suite baderom med toalett, dusj og dobbelt håndvask
Internett, trådløs
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Vaskeriservice