Beskrivelse

La Residence

Sør-Afrikas vakre vinlandskap og sjarmerende vingårder
I hjertet av Franschhoek-dalen ligger det idylliske, pittoreske og fredelige landstedet La Residence. Omgitt av fjell, frodige vinmarker, plommetrær og sjarmerende vingårder ligger La Residence på en 30 hektar stor eiendom. Her tilbys luksus, fred og ro, komfort og avslapning, og de mange antikvitetene og vakre blomstene gir en herlig følelse av eleganse og idyll. Herfra har du det beste utgangspunktet for å utforske områdets mange kulinariske og kulturelle opplevelser og utendørsaktiviteter.
 

Ro og avslapning eller spennende opplevelser

Tilbring dagene på La Residence med å nyte omgivelsene, slappe av og utforske vinlandet. Gå en tur i vinmarkene på La Residence, der det hovedsakelig dyrkes druer som Cabernet Sauvignon og Shiraz, eller ta en guidet tur i urtehagen og blomsterhagen, eller hils på eiendommens miniatyrhester, springbukker, påfugler og perlehøns. Du får selvfølgelig smake på eiendommens beste viner og lokale delikatesser, og du kan også besøke andre vakre vingårder i området og lære mer om Franschhoeks 300 år som vinregion.
 
Og når det er på tide å roe ned, kan du slappe av ved bassenget, la deg skjemme bort med en massasjebehandling i spaet eller kanskje en kroppsskrubb med pinotagedruer.
 

Derfor liker vi La Residence

Bo omgitt av fjell, frodige vinmarker, plommetrær og sjarmerende vingårder. Det er virkelig fantastisk.
Velegnet for par
Bo med utsikt over vingårder og fjell
5-stjerners luksusinnkvartering
Idyllisk og fredelig landsted
Gourmetmat
FASILITETER La Residence
Vakre og idylliske suiter
La Residence har 16 vakre suiter, hvorav 11 ligger inne på hotellet og 5 ute i vinmarkene. Alle suitene er innredet med et eget fargetema og en unik stil - fra varme oransje- og gultoner i Honeysuckle-suiten til en levende rødfarge i Tang-suiten. Suitene er komfortabelt innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, sittegruppe, dusj og badekar, dobbel vask, TV, gulvvarme og mye mer. Suitene som ligger blant vinmarkene, er større med 1-3 rom og har plass til familier eller større grupper. Noen av disse suitene har også egen veranda og/eller basseng.
 

Fra jord til bord

På La Residence er også måltidene en herlig opplevelse som du gleder deg til hver gang du skal spise. Hotellets kjøkkensjef lager fantastiske måltider inspirert av Vinlandets mange smaker og frukt, grønnsaker og urter som dyrkes i hotellets egen hage og i nærområdet. Til måltidene serveres selvfølgelig viner utvalgt av sommelieren, som sammen med de idylliske omgivelsene setter prikken over i-en på den kulinariske opplevelsen.
Concierge
Fitness senter
Internett (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice
Vinkjeller