Beskrivelse

Royal Malewane

Tre populære safarilodger, ett fantastisk safariområde, et utall opplevelser
I Thornybush Private Game Reserve, i den verdensberømte Greater Kruger nasjonalpark, ligger det ikke bare én, men tre usedvanlig vakre og luksuriøse lodger. Alle tre lodgene tilhører Royal Malewane, men bortsett fra det er de svært forskjellige og har sitt eget konsept. De har imidlertid flere ting til felles; svært profesjonelle guider som tar deg med på spennende safari i den varierte naturen som er hjemmet til "The Big 5". De har alle et høyt servicenivå, vakre omgivelser og på alle tre lodgene har du mulighet til å bo i en privat villa der du har alt for deg selv. Det er ikke uten grunn at de tre lodgene er populære reisemål for eventyrere og livsnytere fra hele verden.
 

Mye mer enn safari

For de fleste er safari den mest fantastiske opplevelsen det ville Afrika har å by på - men de tre lodgene tilbyr mer enn det. Etter en spennende safaritur kan du for eksempel slappe av i spaet, med en massasjebehandling eller nyte en sundowner i solnedgangen.
 
Du kan også dra på fugle- eller fotosafari, se på stjernene, fly med helikopter, spille golf og ta et cruise på Blyde River. Hvis du reiser med barn, kan du glede deg over at guidene her er noen av de best kvalifiserte i Afrika, og som en del av opplæringen lærer de hvordan de skal gi barn og familier den beste opplevelsen.
 

Derfor liker vi Royal Malewane 

Royal Malewanes tre lodger er alle et sant bushparadis. Området er vakkert og ekstremt rikt på fugler og dyreliv, så her kan du få helt fantastiske safariopplevelser. Samtidig er servicenivået svært høyt og alle detaljer er ivaretatt - og det er smart at det er tre forskjellige lodger, slik at du kan velge den som best oppfyller safaridrømmene dine.
Barnevennlig
Velegnet for par
Privat safarireservat opp til Kruger
3 forskjellige lodger og villaer
Safarikjøring i åpne firehjulstrekkere
Big 5-safari
Luksuriøse lodger
FASILITETER Royal Malewane
Royal Malewane - det klassiske, det intime og det moderne
Malewane Lodge and Africa House - den klassiske og tradisjonelle safarilodgen
Malewane Lodge er en klassisk og tradisjonell safarilodge. Den er det opprinnelige hjemmet til grunnleggerne av safariselskapet og utstråler eleganse og tidløs luksus fra en svunnen tid. Lodgen har plass til 20 gjester fordelt på 6 luksussuiter og 2 kongelige suiter. En to minutters kjøretur fra lodgen ligger den private villaen Africa House, der den store familien eller vennegjengen på opptil 12 personer kan ha alt for seg selv - inkludert en privat kokk og opptil to private safaribiler.
 
Farmsted og Farmhouse - den intime varianten
Farmsted er den friske "lillebroren" med en mer moderne stil og fantastisk utsikt over savannen. Lodgen er mer intim og privat med plass til bare 6 gjester i 3 Luxury Farm Suites. Også i denne lodgen kan du bo i en privat villa. Farmhouse ligger i gangavstand fra lodgen og dens fasiliteter, og har plass til 6 voksne og 2 barn. Her har du blant annet privat butler, kokk og safaribil.
 
Waterside og Waterside House - den moderne varianten
Den siste i rekken er Waterside, en mer moderne safarilodge som vakkert kombinerer stråtak, glass, stål og herlige farger. Denne litt større lodgen har plass til 16 gjester fordelt på 4 luksussuiter, 2 aloe-rom og 1 baobab-suite. I likhet med de to andre lodgene kan du også bo privat i Waterside House, som har plass til opptil 8 gjester.
All Inclusive
Fitness senter
Internett, trådløs
Lounge/bar
Romservice
Safari - i åpne 4x4
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice