Beskrivelse

The Silo Hotel

5-stjerners luksus i nærheten av alt
Å pakke ut koffertene og "flytte inn" i en gammel silo høres ikke særlig tiltalende ut, men i dette tilfellet er det faktisk ganske attraktivt. Siloen er nemlig omgjort til The Silo Hotel, et moderne og stilfullt boutiquehotell som ligger i den kanskje mest pulserende og travle delen av Cape Town, V&A Waterfront. Tårnene i dette arkitektoniske mesterverket ruver over landskapet, og fra de puteformede panoramavinduene har man en fantastisk utsikt som strekker seg helt fra Table Mountain til havnen i Table Bay.
 
V&A Waterfront er et av byens mest trendy steder med fasjonable butikker, flotte restauranter og Two Oceans Aquarium, så her kan du lett tilbringe en hel dag - eller to. Hvis du er kunstinteressert, kan du glede deg over at hotellet ligger over Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA), som huser Afrikas største samling av afrikansk samtidskunst. I tillegg ligger hotellet i nærheten av den vakre Mouille Point Beach, fergen til Robben Island, et utall andre spennende museer, mange av sentrums restauranter og kafeer, butikker og markeder og mye mer.
 

Derfor liker vi The Silo Hotel

The Silo Hotel har en flott beliggenhet i nærheten av mange av Cape Towns populære severdigheter og attraksjoner. Dette, sammen med hotellets høye servicenivå og utmerkede fasiliteter, gjør at vi i Blixen Tours anbefaler The Silo Hotel på det varmeste. 
Velegnet for par
Ligger ved den populære Waterfront
Fantastisk utsikt over Cape Town
Bo "ovenpå" på Zeitz-museet (MOCAA)
Gangavstand til shoppingmuligheter
FASILITETER The Silo Hotel
Fasiliteter og service i verdensklasse
Med så mange spennende ting å gjøre i Cape Town kommer du sannsynligvis ikke til å tilbringe mye tid på The Silo. Men etter en hel dag med utforsking er det lite som er bedre enn å trekke seg tilbake til rommet og slappe av, eller nyte et deilig kveldsmåltid i restauranten eller en forfriskende drink i baren.
 
På The Silo Hotel har vi tenkt på nettopp det: "Hva trenger du etter en lang dag med eventyr?"
 
Hotellet har 28 individuelt innredede suiter, og kanskje foretrekker du å få middagen servert av romservice i suiten, slik at du kan legge opp føttene og se på TV eller sitte ute på balkongen og nyte utsikten mens du spiser. Kanskje du trenger å slappe av i solen og ta en dukkert i bassenget eller trene i treningssenteret - eller hva med et langt, varmt bad, en tur i badstuen eller en avslappende behandling i The Silo Spa? Etter en god natts søvn i komfortable senger kan du starte en ny dag med en deilig kontinental og engelsk/irsk frokost.
Concierge
Fitness senter
Internett, trådløs
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Sauna
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Transfer t/r flyplass
TV
Vaskeriservice