Hotellbeskrivelse

Constance Ephelia Seychelles

+
Luksushotell for hele familien
Med sin beliggenhet ved to vakre strender på Mahé og utsikt over den marine nasjonalparken Port Launay, har hotellkjeden Constance tilføyd enda et vakkert hotell på Seychellene. Det er masse luft og albuerom på det 120 hektar store hotellområdet, hvor villaene og suitene er bygd langs stranden og oppe på klippene.
 
Hotellet er meget barnevennlig, og restaurantene tilbyr barnemenyer og til og med baby gourmetmat. 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Masse aktiviteter
2 flotte strender
Lekkert spa
God snorkling
Value for money
FASILITETER Constance Ephelia Seychelles
Det er massevis av luft og albuerom på det 120 hektar store hotellområdet, hvor villaer og suiter er bygd langs stranden og oppe på klippene.
Det er hele 4 svømmebassenger på Constance Ephelia Resort of Seychelles. Dessuten 7000 m2 Shiseido Spa i tropisk hage, barneklubb for 4-12 åringer, babysitter service, 5 restauranter, barer, 5 butikker bl.a. parfymeri hvor du kan skape din egen personlige duft. Fitnessenter, Padi-dykkersenter, tennisbaner, squashbane og vannsportssenter med hav kajakker, katamaraner og vannsykler.
 
Ephelia inngår i hotellkjeden Constance sammen med søsterhotellet Lemuria på Praslin, og det gis spesialpriser på kombinert opphold.
 
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Bibliotek
Bordtennis
Butikk
Butikker
Concierge
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Forretningssenter
Internett
Internett, trådløs
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Sauna
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
TV
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Volleyball
PRISINDIKASJON Constance Ephelia Seychelles
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Seychellene t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
  • Privat Transport fra flyplass - hotellet t/r
  • 7 netter i Junior Suite
    • Inkl. halvpensjon (frokost og middag)
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.