Hotellbeskrivelse

Desroches Island - Four Seasons

+
Four Seasons at Desroches Island – Et eksklusivt gjemmested midt ute i Det Indiske Hav
Midt ute i Det Indiske Hav, ca. 45 minutters flyvning fra Seychellenes hovedøy Mahé, ligger en 5 km lang øy, som er omgitt av 14 km kritthvite pudderbløte sandstrender. Rundt øyen er det krystallklart vann, som gjemmer på korallrev, flotte store konkylier og tusenvis av fargerike fisker, skilpadder og små haier. På midten av selve øyen er der en jungellignende skog, hvor vakre fugler flyr fra tretopp til tretopp, fargerike eksotiske blomster myldrer frem og hvor kjempeskilpadder langsomt vandrer av sted. Ute ved kysten på den kilometer lange stranden står høye svaiende palmetrær side om side og kaster behagelige skygger i sanden.
 
Mellom palmetrærne ligger elegante eksklusive hytter, laget i naturlige materialer, slik at de komplimenterer de vakre omgivelsene. Som et hemmelig tilfluktssted dukker hyttene opp en etter en på den lange sandstranden og åpenbarer forelskede par, gode venner og glade barnefamilier, som nyter hverandres selskap i dette paradiset.
 
Velkommen til Four Seasons at Desroches Island på Seychellene!
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Bo få meter fra stranden
Avslappet luksus
Fantastisk vakker øy
FASILITETER Desroches Island - Four Seasons
Romantisk Bounty-øy med 14 km lange hvite sandstrender. Her er mange muligheter for å finne en privat strandområde til avslapping eller romantisk piknik.
På Four Seasons at Desroches Island finner du et stort utvalg av aktiviteter for både små og store, livsnytere og eventyrere. Du kan blant annet dykke og snorkle i det krystallklare lune havet i flotte rev, grotter og i lange hemmelige tuneller. Du kan reise på seiltur med delfiner, som hopper langs båtens sider, og du kan dyphavsfiske eller fluefiske fra stranden og fange store eksotiske fisker. Du kan også ta deg en vandre- eller sykkeltur i den jungellignende vegetasjonen på øyen, hvor du med stor sannsynlighet vil støte på kjempeskilpadder.
 
Du kan også bare slappe av under palmenes skygge på den 14 km lange sandstranden. Her finner du små hemmelige steder, hvor du og din eneste ene eller din familie kan slappe av helt alene. Eller hva med en avslappende behandling i det eksklusive spaet, hvor profesjonelle hender skjemmer deg bort, samtidig som du nyter stillheten og roen.
 
Når sulten melder seg kan du besøke en av de to fine restaurantene, hvor du får utsøkte retter og viner. Har du lyst på en romantisk middag alene med din elskede, kan du få maten servert på terrassen i din private hytte eller på stranden under stjernene.
Barnevennlig basseng
Bibliotek
Butikk
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Forretningssenter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Sykler
TV
Vannsportsaktiviteter
PRISINDIKASJON Desroches Island - Four Seasons
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Seychellene t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
  • Fly fra Mahé - Desroches Island t/r
  • 7 overnattinger
  • Frokost & Middag
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.