Hotellbeskrivelse

Maia Luxury Resort & Spa

+
Eksklusivt Hide-away i tropiske omgivelser
Hvis du står på den vakre Anse Louis-stranden og kikker oppover, kan du knapt skimte Maia, som er bygd på klippene og nesten helt skjult av tropisk beplantning. Det blir ikke mer privat, og det er grunnen til at flere berømtheter har bodd her. Maia er det perfekte stedet for deg som ønsker den fullkomne ro, ultimat og meget stilfull luksus og nærmest dekadent forplening.
 
De kun 30 villaene er plassert med mest mulig privatliv, maten er uovertruffen, den personlige butlere er oppmerksom og spa-, avslappings- og meditasjonsmulighetene er mangfoldige.
 
Maia er best egnet for par, men barn er velkomne.
 
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Avslappet luksus
Mahés beste hotell
Uovertruffen service
FASILITETER Maia Luxury Resort & Spa
Hvis du står på den vakre Anse Louis-stranden og kikker oppover, kan du knapt skimte Maia, som er bygd på klippene og nesten helt bortgjemt av tropisk beplantning.
I Maias gourmetrestaurant kreerer mesterkokker fusionsretter av søreuropeisk, indisk, asiatisk og kreolsk cuisine. Maten er utsøkt og serveres i vakre og rolige omgivelser og hjemme i villaen.
 
Hotellet har et flott bassengområde med basseng-bar som serverer drinker, cocktails og diverse snacks i løpet av dagen og kvelden.
 
Maias Spa er det flotteste på Seychellene og benytter utelukkende Omorovicza. Spaet tilbyr mange typer behandlinger og har dessuten paviljong hvor du kan meditere eller bli undervist i yoga, Qi Gong, Tai Chi eller Shiatsu-massasje.
 
I tillegg til avslapping i 1. klasses omgivelser er det mulighet til å dykke, snorkle, dyrke forskjellige former for vannsport, dra på utflukter rundt på Seychellene og mye mer.
 
All Inclusive
Barnepass
Bibliotek
Butikk
Concierge
Fitness senter
Forretningssenter
Internett
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Maia Luxury Resort & Spa
7 NETTER FRA
kr. 65.195 pr person
Fra pris i lavsesong (september - juni)
7 NETTER FRA
kr. 69.295 pr person
Fra pris i høysesongen (juli - august)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo- Seychellene t/r på økonomiklasse med bytte underveis
 • Privat Transport flyplass - Maia t/r
 • 7 netter i nevnte Ocean View Villa
 • Beyond All Inclusive
 • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Drikkevarer og måltider utover de nevnte
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.

MAIA LUXURY RESORT & SPA

All Inclusive

"Beyond All Inclusive":
 
 • Alle daglige måltider, brus og alkoholholdige drikkevarer a la carte
 • En velkomst Champagne
 • En dedikert butler service
 • Wi-Fi
 • Ubegrenset dykking per person i løpet av oppholdet (bare Intro dykk og leting dykk). Avreise morgen og / eller ettermiddag Inkludert (privat båt og privat dykk kan organiseres mot pristillegg),
 • Yoga eller Qi Gong, med forbehold om planen.