Hotellbeskrivelse

Anantara MAIA Seychelles Villas

+
Eksklusivt Hide-away i tropiske omgivelser
Hvis du står på den vakre Anse Louis-stranden og kikker oppover, kan du knapt skimte Anantara Maia, som er bygd på klippene og nesten helt skjult av tropisk beplantning. Det blir ikke mer privat, og det er grunnen til at flere berømtheter har bodd her. Anantara Maia er det perfekte stedet for deg som ønsker den fullkomne ro, ultimat og meget stilfull luksus og nærmest dekadent forplening.
 
De kun 30 villaene er plassert med mest mulig privatliv, maten er uovertruffen, den personlige butlere er oppmerksom og spa-, avslappings- og meditasjonsmulighetene er mangfoldige.
 
Anantara Maia er best egnet for par, men barn er velkomne.
 
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Avslappet luksus
Mahés beste hotell
Uovertruffen service
FASILITETER Anantara MAIA Seychelles Villas
I Anantara Maias gourmetrestaurant kreerer mesterkokker fusionsretter av søreuropeisk, indisk, asiatisk og kreolsk cuisine. Maten er utsøkt og serveres i vakre og rolige omgivelser.
Hotellet har et flott bassengområde med basseng-bar som serverer drinker, cocktails og diverse snacks i løpet av dagen og kvelden.
 
Anantara Maias Spa er det flotteste på Seychellene og benytter utelukkende Omorovicza. Spaet tilbyr mange typer behandlinger og har dessuten paviljong hvor du kan meditere eller bli undervist i yoga, Qi Gong, Tai Chi eller Shiatsu-massasje.
 
I tillegg til avslapping i 1. klasses omgivelser er det mulighet til å dykke, snorkle, dyrke forskjellige former for vannsport, dra på utflukter rundt på Seychellene og mye mer.
 
Barnepass
Bibliotek
Butikk
Concierge
Fitness senter
Forretningssenter
Internett
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Anantara MAIA Seychelles Villas
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo- Seychellene t/r på økonomiklasse med bytte underveis
  • Privat Transport flyplass - Maia t/r
  • 7 netter i nevnte Ocean View Villa
  • Frokost & middag
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.