Hotellbeskrivelse

North Island

En uberørt bountyøy du aldri vil glemme!
Forestill deg en øy med tre fjell, en liten sjø og fire strender i hvert sitt verdenshjørne. Kun i dine drømmer har du sett noe så vakkert! North Island Lodge åpnet i 2003, før den tid lå øya øde i over 30 år. Nå blir Seychellenes utrydningstruede planter og blomster plantet her under nøye oppsyn fra vitenskapsfolk som passer på dette uberørte øy-paradiset. Hotellet ble i 2006 kåret til verdens beste hotell av reisemagasinet Condé Nasts lesere.
 
North Island ankommes etter en kort helikoptertur fra hovedøya Mahé, og i tillegg til enestående naturopplevelser venter din egen private villa på 460 m². Den private butleren gir en uovertruffen service, noe som er med på å gi deg den ultimate ferieopplevelsen! Gastronomien på North Island er inspirert av det kreolske, franske og indiske kjøkken, men det finnes ingen meny. Kokken spør deg om dine ønsker og tilbereder daglig ny meny tilpasset deretter.
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Uberørt øy-paradis
Ekte romantikk
Meget privat
Det beste av det beste
All Inclusive
FASILITETER North Island
Den ultimate ferieopplevelsen
Under oppholdet på North Island bys det på utsøkt gastronomi, vinkjeller, flott beliggende spa og treningssenter, svømmebasseng, bar, lounge, bibliotek, dykkersenter og snorkling.
 
Øya har 11 meget private villaer, hver på 460 m2 bygget i pakt med naturen.
 
Villaene er stråtekte og bygget i tre, stein og glass. Soverommet har air condition og takvifte, samt utsikt til stranden. Stort bad med stort badekar, toalettbord, innen- og utendørs dusj samt tilhørende omkledningsrom. Et ekstra rom som kan brukes til barnerom eller utstyres med dvd, cd-spiller og Internett. Villaene har minikjøkken, stor solterrasse, et lite basseng, privat butlerservice, mountainbikes og en golf buggy til transport av gjestene rundt på øya.
All Inclusive
Bibliotek
Butikk
Dykkesenter
Forretningssenter
Internett
Romservice
Svømmebasseng
TV
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON North Island
7 NETTER FRA
kr. 0 pr person
Fra pris i lavsesong
7 NETTER FRA
kr. 0 pr person
Fra-pris i højsæson (høytider)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Mahé på EconomyClass t/r
 • Flyskatter og avgifter
 • Privat transport med helikopter Mahé - North Island t/r
 • 7 overnattinger på North Island i Presidential Villa
 • All Inclusive
 • Dykking og dykkerkurs
 • Sunset cruises
 • Fisketurer
 • Island buggy og mye mer
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.

NORTH ISLAND