Hotellbeskrivelse

Carana Beach Hotel

Idyllisk, familieeid boutiquehotell med vakker og fredelig beliggenhet
På en fredelig og tilbaketrukket strand på den nordøstlige delen av Mahé finner du et lite familieeid hotell der atmosfæren er varm, stemningen avslappet, servicen i toppklasse og omgivelsene vakre og idylliske. Hotellet heter Carana Beach, og her finner du fred, ro og tid til å være til stede og de beste forutsetningene for en ferie fylt med avslapning og velvære.
 
Kom i gang igjen
Hotellet ligger på hovedøya Mahé. Det er ingen andre hoteller her, så det er nesten ingen andre gjester enn de som bor på Carana Beach Hotel. Stranden er virkelig vakker, og selv om det ikke er en privat strand, føles det slik. Dagene på Carana Beach bør brukes til å slappe av og nyte livet. Her kan du spasere langs vannkanten, bade i det varme havet, slikke sol ved bassenget ved stranden, nippe til kule cocktails i strandbaren og nyte den vakre utsikten over havet, de fargerike blomstene og palmetrærne som kaster skygger på den kritthvite sanden. Du kan også unne deg en behandling på hotellets Sens Spa, der det kun brukes naturlige, lokale ingredienser i alle produktene. Her kan du nyte en helkroppspakning, en dyp vevsmassasje eller få fikset neglene. Freden og roen her er så magisk at man skulle tro man var langt unna alt, men faktisk er du bare 20 minutter fra Beau Vallon, der du kan spasere og besøke områdets flotte restauranter og butikker. 
 
Derfor liker vi Carana Beach Hotel
Du skal lete lenge for å finne et så fredelig og idyllisk sted som dette, så hvis du trenger en ferie der du kan slappe av og lade batteriene, er Carana Beach Hotel et godt valg. Stranden er fantastisk, omgivelsene er vakre og atmosfæren er varm og koselig. Med andre ord: Carana Beach er et fantastisk sted å slappe av!
Velegnet for par
Idyllisk boutiquehotell
Bungalower med havutsikt
Vakker og innbydende hvit sandstrand
Vakre klippeformasjoner på stranden
FASILITETER Carana Beach Hotel
Sjarmerende bungalower med utsikt
Carana Beach har 40 bungalower, fordelt på 28 Ocean View Chalets på 45 kvm og 12 Ocean View Pool Chalets på 60 kvm. De er helt identiske, bortsett fra at sistnevnte har en litt større terrasse og et lite, privat basseng. Alle er innredet i rolige jordfarger, en perfekt kontrast til den kritthvite sandstranden og det turkise havet utenfor vinduene, og alle har klimaanlegg, minikjøleskap, takvifte, stort bad med separat dusj, Nespresso-maskin og romservice. Alle bungalowene ligger med utsikt over bukten. De er bygget sammen to og to, men er adskilt av et gjerde av naturlige materialer og vegetasjon for å sikre fullstendig privatliv.
 
Ferske råvarer fra familiens egen gård
Maten på Carana Beach er fersk, deilig og hjemmelaget. Ingrediensene høstes fra familiens egen gård, og menyen er inspirert av hva som er i sesong. Rettene er solide internasjonale favoritter med et kreolsk preg, og serveres i avslappede omgivelser til lunsj på stranden og mer formelle kvelder i hotellets restaurant.
Siden det ikke finnes andre spisesteder i nærheten, anbefaler vi at du inkluderer halvpensjon (frokost og middag) under oppholdet - da er du garantert deilig mat når sulten melder seg.
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
PRISINDIKASJON Carana Beach Hotel
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I OCEANVIEW CHALETS
Periode
Voksen
12.07.24 - 25.09.24
47.895
26.09.24 - 01.10.24
48.095
02.10.24 - 31.10.24
47.895
7 NETTER I OCEANVIEW POOL CHALETS
Periode
Voksen
12.07.24 - 25.09.24
59.295
26.09.24 - 01.10.24
59.595
02.10.24 - 31.10.24
59.295
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Få 10% rabatt på long stay - minimum 7 netter.
Rabatten trekkes fra de viste startprisene.
Ikke gyldig i perioden 22/12-6/1.
Prisen inkluderer
  • Flybillet Oslo - Seychellene t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
  • Privat transport fra flyplass - hotell t/r
  • 7 netter i Oceanview Chalets eller Oceanview Pool Chalets inkl. frokost og middag
  • Flyskatter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.