Beskrivelse

Six Senses Zil Pasyon

+
Luksuriøse og autentiske villaer med privat evighetsbasseng og tilgang til et av verdens vakreste spa på klippekanten av Det indiske hav.
Etter en spennende helikopter- eller hurtigbåttur kan du plante sandalene på øya Félicité og senke skuldrene. Utsikten over det krystallklare havet, de frodige åsene og de ikoniske granittklippene viser at Moder Jord har gjort store anstrengelser for å skape øygruppen øst for Afrika.
 
Du finner veien til din private luksusvilla, hvor din personlige butler tar deg imot og åpner panoramavinduene til ditt tropiske liv de neste dagene.
 
Kanskje du starter med et bad i utedusjen omgitt av sommerfugler? Kanskje du vil utforske toppen av øya og de ville orkideene, mangotrærne og bananpalmene? Kanskje du vil gå rett ut i havet og svømme med havskilpadder?
 
Med bare to timers tidsforskjell slipper du jetlag.
 
Noen ganger må du reise bort for å finne deg selv. Six Senses Zil Pasyon ser frem til å ønske deg velkommen hjem.
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Privat øy
30 villaer
Overdådig spa
Butlerservice
FASILITETER Six Senses Zil Pasyon
Noe for enhver smak og alder. Fra vannsport, strandaktiviteter og dykking til naturopplevelser og hotellets spa, som er et av de vakreste i verden.
Six Senses Zil Pasyon er det ideelle utgangspunktet for den perfekte luksusferien året rundt, med estetikk, frodighet og det gode liv så langt øyet kan se.
 
Det varme og klare vannet innbyr til snorkling og dykking i verdensklasse. Havskilpadder og fisk i alle regnbuens farger finnes bare en kort svømmetur fra land. Lenger ute venter unike opplevelser med revhaier og hvalhaier.
 
På land kan du lade opp energien med kompromissløs luksus på Six Senes Spa, som er et av verdens vakreste. Velg blant et bredt utvalg av holistiske behandlinger, eller bestill en privat yogatime for den ultimate retreat for kropp og sjel. Feriestedet er det eneste på øya som gir rom for opplevelser til fots i det kuperte terrenget blant svaiende kokospalmer og appelsintrær.
 
Når søtsuget melder seg, serverer et sykkelbud gratis hjemmelaget iskrem laget av lokale råvarer.
 
Gastronomien fortsetter på samme nivå i feriestedets to restauranter og to barer. Den sofistikerte feinschmeckeren vil sette pris på en privat vinsmaking med noen av verdens beste druer i The Wine Vault.
Barneklubb
Barnepass
Bibliotek
Concierge
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
TV
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Vinkjeller