Beskrivelse

Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat

Prisvinnende lodge i sanfolkets hage
For lenge siden var Bushmans Kloof bebodd av sanfolket, som levede i og av naturens skattekammer. I dag ligger her en eksklusiv lodge, som gir eventyrlystne gourmeter muligheten til å oppleve dette fantastiske områdets historie og vakre natur – og gå på oppdagelse i sanfolkets hage.
 
Barnevennlig
Velegnet for par
Eventyrlige naturlandskap
Gourmetmat
Off The Beaten Track
Sanfolk-malerier
FASILITETER Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat
Mange muligheter for forskjellige aktiviteter i reservatet
Guidede turer i firehjulstrekker, hvor du har mange muligheter for å oppleve Bushmans Kloof botaniske rikdom og flere forskjellige dyrearter som bl.a. antiloper, strutser og sebraer samt sanfolkets eldgamle hulemalerier.
 
For deg som ønsker litt mer action og eventyr, er det mange flotte gå- og sykkelruter i området, og har du lyst til å være med på tur i lenger tid, utstyrer lodgen deg med en ryggsekk med forskjellige snacks, kart osv. Du kan også prøve deg på bueskyting og fluefiske eller seile i kajakk på elven.
 
Ved lodgen er det opplagt å gå en tur i den økologiske hagen, ta en dukkert i bassenget eller hvis du virkelig skal skjemmes bort, så besøk det flotte spaet. Måltidene som serveres på Bushmans Kloof er utsøkt gourmetmat og prisvinnende viner.
 
Boma (ute grilling)
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler
Vaskeriservice
Vinkjeller