Beskrivelse

Delaire Graff

+
I hjertet av Vinlandet med førsteklasses overnatting, utsikt, mat & vin
Her ligger "Jewel of the Cape Wine Country" Delaire Graff Lodge. Lodgen har en vidstrakt utsikt over Stellenbosch-dalen, fjellene og vingårdene så langt øyet kan se. Her er luksus og service de viktigste faktorene, og alle gjør sitt beste for å gjøre hver dag til en førsteklasses opplevelse for gjestene.
Velegnet for par
Spektakulær utsikt over vingårder
Gourmetmat
Vinsmaking på egen vingård
FASILITETER Delaire Graff
Ta en spasertur mellom vinrankene i den fantastiske scenen eller til Delaire Wine for en smaksprøve på de fantastiske vinene.
Handle i de små eksklusive butikkene, unn deg en gourmetlunsj eller middag, og nyt solen fra terrassen mens den går ned bak fjellene. Slapp av ved loggens felles-basseng eller ditt private pool, skjem deg bort med en spa-behandling med de fineste oljer- og kremer eller se en film i den private kinoen.
 
Har du ikke fått rørt nok på bena i løpet av dagen, kan du også ta en tur til det moderne treningssenteret - eller kanskje du bare vil nyte et godt glass vin på terrassen fra Delaire Graffs egen vingård.
 
Fra Delaire Graff er det lett tilgang med bil til den historiske byen Stellenbosch, bil-museet, kafeer, restauranter og koselige butikker i Franschhoek, utallige vingårder og en runde golf i byen Paarl.
Butikk
Butikker
Fitness senter
Handicapvennlig
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler
TV
Vaskeriservice
Vinkjeller