Beskrivelse

Kings Camp

Sjarmerende safaricamp i verdensberømt nasjonalpark
I Timbavati Private Nature Reserve, som er en del av den verdensberømte Kruger Nasjonalpark, ligger en liten eksklusiv camp, som er inspirert av kolonitidens sjarm og romantikk. Herfra har gjestene adgang til over 100 km² vill og uberørt natur med et utrolig rikt og fascinerende dyreliv, som gjør hver eneste safaritur til en uforglemmelig opplevelse.
Velegnet for par
Big Five område
Gode rangere og guider
Kolonistil-luksus
FASILITETER Kings Camp
Kings Camp tilbyr spennende safariturer i 4x4 om morgenen og om ettermiddagen sammen med en erfaren guide. Turene kan også foregå til fots, hvor du har mulighet for å oppleve de mindre aspekter av savannen – for eksempel dyrespor - som man ofte overser i en bil.
Campen kan også arrangere turer i helikopter eller med varmluftsballong, besøk i dyre-rehabiliterings-sentre og i lokale landsbyer, rideturer på elefantryggen eller en runde på en 18-hulls mesterskaps golfbane.
 
I campen kan du slappe av ved bassenget, på terrassen eller på utsiktsdekket, hvor det er utsikt til det velbesøkte vannhullet. Du kan få opp pulsen i trenings-rommet eller helt ned med en avslappende massasje, og deretter kan du nyte en drink i baren, mens du venter på at en utsøkt middag blir servert under stjernene.
 
Bibliotek
Boma (ute grilling)
Butikk
Fitness senter
Internett
Lounge/bar
Safari - i åpne 4x4
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Svømmebasseng