Beskrivelse

Le Quartier Français

Prisbelønte gastronomiske opplevelser i romantiske omgivelser i hjertet av Franschhoek.
Du kan lukte maten allerede før talertken treffer bordet. Sprø grønnsaker, perfekt kokt kjøtt, grønne urter og en aldeles velduftende saus er kunstnerisk anordnet på tallerkenen i en palett med vakre farger. Du tar tak i bestikket og kan knapt vente med å smake på det hele - men så blir vinen presentert. Du vet at den absolutt er verdt å vente også. Når vinen er helt, løfter du glasset og lar den dyp mørkerøde væsken virvle rundt glasset forsiktig. Fargen holder seg på sidene av glasset et kort øyeblikk før den forsvinner inn i den mørkerøde dybden. Du lukter på vinen før du til slutt lar smaksløkene kaste over dråpene. Så tar du en bit av kjøttet. Søt og saftig - og med en utsøkt smak, som danser med vinens krydrede noter og kaster seg inn i en perfekt tango på tungen. Denne symfonien av smaker får deg til å lukke øynene i ren glede - før du må åpne dem igjen, slik at du kan gjøre gaffelen klar med nok en himmelsk munnfull.
 
Velbekomme - og velkommen til et kulinarisk eventyr på Le Quartier Français.
 
Velegnet for par
Gastronomi
I hjertet av Franschhoek
LEEU SPA
FASILITETER Le Quartier Français
Hvis du er interessert i gastronomi eller bare elsker du virkelig god mat og fine viner og vil ha et gastronomisk eventyr uten like, er Le Quartier Français stedet for deg.
Det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveler har kåret hotellet, som er en del av den prisbelønte Leeu Collection, for å være et av de beste i Afrika. Hotellet Ligger i hjertet av Franschhoek, mellom vingårder i verdensklasse og bare en times kjøretur fra Cape Town, og tilbyr optimale muligheter for å utforske Western Cape og Vinlandets høydepunkter, smake på noen av de beste vinene i verden og nyte det ene kulinariske underet etter det andre.
 
Hvert eneste av dine måltider på Le Quartier Français vil være en gastronomisk opplevelse. To av byens beste restauranter; "Protégé" og "Epice" ligger på selve hotellet - hvor du kan forvente måltider i verdensklasse tilberedt av prisbelønte kokker.
 
 
I tillegg til å smake på utsøkte retter og viner, kan du også oppleve hvordan de kulinariske godbitene dyrkes og produseres. Du kan besøke Mullineux & Leeu Family Wines, som kan skryte av å produsere noen av de beste vinene i verden. Flere anerkjente vinanmeldere og magasiner har de siste årene kastet en rekke priser, stjerner og imponerende anmeldelser i retning av Mullineux & Leeu Family Wines. Denne vingården er spesielt verdt et besøk. I The Wine Studio kan du smake på noen av disse prisbelønte vinene, og i The Wine Boutique, som ligger ved hotellet, kan du kjøpe vinene til gode priser.
 
Om du også liker skummende, kalde øl, kan du besøke TUK TUK mikrobryggeri, som ligger i hovedgaten i Franschhoek. Her kan du se ølet som blir brygget og selvfølgelig smake på de gylne dråpene.
 
Mens stikkordet her er gastronomi, er det selvfølgelig mange andre spennende ting å oppleve. Du kan besøke kunstmuseet, som ligger ved hotellet, hvor du kan se noen vakre moderne verk, laget av de beste sørafrikanske kunstnerne. Museet har også en skulpturhage med monumentale verk, omgitt av friske og velduftende urter og grønnsaker som brukes på hotellets restauranter.
 
Avslapning og velvære hører til enhver ferie - og det kan LEEU SPA sørge for. Spaet ligger mellom de frodige vingårdene, og tilbyr skreddersydde behandlinger av profesjonelle terapeuter med økologiske produkter av høyeste kvalitet. Her kan du også ordne neglene, sitte i et steamrom og slappe av i bassenget.
 
Rommene
Le Quartier Français tilbyr et utvalg av vakre rom og suiter på 40-110 m2 og to eksklusive villaer med 3 eller 4 rom.
 
De sofistikerte suitene og rommene ligger i en rolig og velduftende hage og innredet med luksuriøse materialer og fasiliteter og fargerike detaljer. House Suite og Pool Suite har også et privat basseng.
 
LQF Villa 1 og 2 er romslige luksusvillaer som lett blir et "home away from home" for større grupper eller familier. Villaene ligger i nærheten av hovedgaten og gir derfor det beste utgangspunktet til å utforske den koselige byen. Begge villaene er innredet med et fullt utstyrt kjøkken og privat basseng.
 
Full beskrivelseMindre beskrivelse
Concierge
Internett, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Shuttle Service
Spa/velvære
Svømmebasseng