Beskrivelse

Mont Rochelle Hotel & Mountain Vineyards

Gourmet hotell i Vinlandet
Hotellet ligger i vinområdet Franschhoek, ca. 1 times kjøretur fra Cape Town, i et område rikt på vingårder, små osterier og hyggelige butikker. Byen ble grunnlagt av de franske hugenottene, og det er et typisk fransk preg på området med bl.a. franske gatenavn.
 
Hotellet har 16 rom og 6 suiter.
Hotellet oser av historie. Den første stenen ble lagt ned av slaver helt tilbake i 1688, hvoretter det var landbruk med vin- og tobakksdyrking, innen det ble til La Courrone Hotel – et kjent gourmethotell hvor mange av bygningene brant i 2006. Det førte til en sammenslåing med vinområdet Mont Rochelle, og tilbake står det nye luksus countryhotellet Mont Rochelle Hotel & Mountain Vineyards. Eierens restaurant ble tidligere kåret til en Michelin restaurant, og de har store ambisjoner i hotellets nye gourmetrestaurant, Mange Tout.
I dag produseres både hvit- og rødviner, som kan nytes ved private vinsmakinger.
 
Velegnet for par
Perfekt beliggenhet 1 km fra byen
Vinlandet
Luksus countryhotell
FASILITETER Mont Rochelle Hotel & Mountain Vineyards
Hotellet oser av historie. Den første stenen ble lagt ned av slaver i 1688.
Svømmebasseng, gourmet restaurant, frokost-/lunsj restaurant, bar og rom service, velvære-senter med jacuzzi, sauna og diverse massasjebehandlinger.
 
Hotellet arrangerer vinsmaking, vinkjeller besøk, ridning, mountain bike-turer og piknik i Franschhoeks vakre omgivelser.
 
Fitness senter
Jacuzzi/Hot tub
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Sauna
Spa/velvære
Svømmebasseng