Beskrivelse

Settlers Drift

Luksus safari lodge – Består av kun 9 eksklusive teltsuiter i privat safarireservat
Luksuslodge med spektakulær beliggenhet i et avsides hjørne av det private natur- og safarireservatet Kariega.
 
I en bergskråning i reservatet finner man de 9 private og luksuriøse teltsuitene som utgjør Settlers Drift. En beliggenhet som gir en fantastisk utsikt over det enestående og varierende naturlandskapet av elver, fjell og ikke minst den store dyrebestanden. Det var den fantastiske utsikten de hovedsakelig hadde i tankene da de byggede denne luksuriøse lodgen. En unik utsikt som derfor for fult kan nytes fra både fellesområdet, teltsuitenes private terrasse og fra det frittstående badekaret på baderommet.
 
Settlers Drift er en lodge av høy standard som legger til rette for en enestående luksussafari i et av Sydafrikas beste private safariområder.
 
Unik utsikt
Privat safarireservat
Luksuriøse teltsuiter
Malariafritt område
FASILITETER Settlers Drift
Til tross for lodgens lille størrelse byr den på en restaurant, bar, lounge, vinkjeller, store terrasser, basseng, boma, suvenirbutikk, bibliotek samt mulighet for spabehandlinger.
I fellesloungen er der gratis adgang til Wi-Fi.
 
De ni teltsuitene er romslige (110m2) der baderom, soverom og lounge henger sammen i en åpen løsning. Fra badekaret er det utsikt over bushen og i dusjen er der et vindu man kan skyve til siden, slik at man nærmest dusjer utendørs. I teltsuitene finnes det minibar (inkludert), te- og kaffefasiliteter, telefon og vedovn.
 
Bibliotek
Boma (ute grilling)
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Safari - i åpne 4x4
Safari - malariafritt område
Safari - mulighet for kveldssafari
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vinkjeller