Beskrivelse

Spier Hotel

Vin og golf for livsnytere i det vakre Sør-Afrika
Spier vinene er blitt godt kjent her hjemme i løpet av de siste par årene. Denne gode kvalitetsvinen kommer fra Stellenbosch i Sør-Afrika hvor Spier Wine Farm gjennom generasjoner har produsert gode viner til hele verden.
 
Når du bor på Spier Hotel vil du føle deg hjemme i omgivelsene, hvor du også vil få innsikt i de Sør-Afrikanske vinbøndenes hverdag, samt hele hemmeligheten bak den suksessfulle vinproduksjonen.
 
Hotellet ligger ved foten av de vakre fjellene omkring Stellenbosch og i behagelig avstand fra den pulserende og moderne storbyen Cape Town.
 
Du innlosjeres i lekre, romslige rom med utsikt over vinmarkene og fjellene, og blir skjemt bort med utsøkt mat og selvfølgelig de gode Spier vinene.
 
Dessuten kan du nyte det herlige klimaet i Afrika i den vakre hagen eller ved bassenget.
 
Barnevennlig
Golf
Velegnet for par
Vakkert landskap
Deilig klima
Vinsmaking
Flotte Golfbaner
Personlig service
Cape Town
FASILITETER Spier Hotel
Opplev det vakre Spier Hotel i Stellenbosch og nyt det vakre landskapet, de gode vinene og de fantastiske golfbanene. En sted for livsnytere!
På Spier Hotel har du en fantastisk utsikt til hagen fra den hyggelige restauranten. Her serveres det måltider av høy klasse med fokus på de lokale friske råvarer samt sea food. I Wine Bar får du lette retter samt naturligvis et bredt utvalg av de gode Sør-Afrikanske vinene. Hotellet har flere bassenger samt en spa avdeling.
 
Barnevennlig basseng
Bibliotek
Butikk
Internett
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vaskeriservice
Vinkjeller