Beskrivelse

Ceylon Tea Trails

"Et skritt tilbake i tid" - historiske bungalower i frodig telandskap
Ved Castlereagh-sjøen, i Sri Lankas frodige telandskap nær byen Hatton, ligger Ceylon Tea Trail. I en perfekt blanding av fortid og nåtid ønskes gjestene velkommen inn i de fem historiske bungalowene som nå er boutiquehoteller, men som en gang i tiden var hjemmet til engelske teplantasjeeiere. Med utsikt over tebusker, innsjøen og hager som bugner av vakre blomster, kan du nyte livet med god mat og vin, et slag krokket eller tennis og high-tea og gå turer i det omkringliggende landskapet.
 

Oplevelser i UNESCO Verdensarven

Ceylon Tea Trails' 5 bungalower ligger i 1250 meters høyde i det sentrale høylandet, som står på UNESCOs verdensarvliste. Fra det øyeblikket du kjører langs den fantastisk vakre veien til telandskapet eller lander med sjøflyet på innsjøen, vil du bli betatt av den fantastiske naturen i høylandet. Du kan gå fotturer langs tre forskjellige ruter på 3, 6 og 7 kilometer, og ta med deg en piknikkurv på turen. Du kan også gå en tur med en naturguide og lære mer om områdets planter og dyr, eller du kan ta en tur på innsjøen i kajakk eller kano og oppleve naturen fra vannet. Det er også en stor opplevelse å besøke tefabrikken og se hvordan te produseres. 
 

Hvorfor Ceylon Tea Trails er spesiell

Du blir møtt med ordene "velkommen til ditt andre hjem", og du kjenner straks den herlige atmosfæren, det er som om alt går opp i en høyere enhet; de koselige og vakre bungalowene i vakre omgivelser, en behagelig temperatur fordi luftfuktigheten er lavere her oppe i høyden, vennlig og avslappet personale, god mat - ja, vi kunne fortsette.
Velegnet for par
Vakker beliggenhet i te-land
Midt i UNESCOs verdensarvliste
Vakre bungalower
Herlig atmosfære
God mat
FASILITETER Ceylon Tea Trails
Flotte og hyggelige bungalower i vakre omgivelser
På Ceylon Tea Trails er det ingen nøkkel til rommene - med mindre du ønsker det - for, som de sier: "Du låser ikke dørene til hjemmet ditt". Hver av de fem bungalowene har 4-6 rom i fire kategorier: Luxury Rooms med antikke møbler, king-size-senger og et elegant bad med badekar og dusj. Hagesuiter med privat hage. Master Suite med stor stue og eget bad med badekar og dusjkabinett, og Owner's Cottage i Dunkeld Bungalow, som er en 120 m2 stor bungalow med ett soverom, stue, hovedsoverom og en stor terrasse med privat boblebad.
 
Hver bungalow har en stab på 20-30 personer, inkludert en butler og en kokk - og du har butlerservice døgnet rundt. I hver bungalow finner du en koselig salong, et bibliotek og en "forsyn-deg-selv"-bar, spiseplass og terrasse. Utenfor har bungalowene en vakker hage, basseng og boblebad, små sommerhus og krokketplen. I bungalowene Tientsin, Dunkeld og Noorwood finner du også et biljardrom, og i Tientsin er det en tennisbane. 
 

Dunkeld Bungalow

Dunkeld Bungalow ble bygget i 1920. Bungalowen har 4 rom, bestående av 2 hagesuiter, 1 mastersuite og 1 luksustomannsrom. I tillegg er det et separat hus i tilknytning til bungalowen som kan brukes til en familie som bor lenger oppe i en skråning. Fra bungalowen har du utsikt over teåkrene, tefabrikken og fjellkjeden Great Western. 
 

Castlereagh Bungalow

Castlereagh Bungalow ble bygget i 1925 og har 5 rom, bestående av 4 hagesuiter og 1 luksusrom. Den vakre gamle stilen med parkettgulv og åpen peis og de myke tonene av crooner-musikk gir en herlig atmosfære. Bungalowen ligger ved innsjøen, og fra terrassen, hvor du kan nyte en drink i solnedgangen, har du en vakker utsikt over innsjøen og hagen.
 

Summerville Bungalow

Summerville Bungalow ble bygget i 1923 og har 5 rom, bestående av 3 hagesuiter, 1 luksusrom og 1 mastersuite. Herfra har du en fantastisk utsikt over innsjøen og de tedekkede åssidene i bakgrunnen. Noen av suitene vender ut mot en privat hage, og alle har tilgang til en koselig salong med åpen peis.
 

Tientsin Bungalow

Tientsin Bungalow har 6 rom, fordelt på 1 mastersuite, 3 hagesuiter og 2 luksusrom, med utsikt over hagen og fjellene. Bungalowen er oppkalt etter den kinesiske landsbyen der de opprinnelige teplantene kom fra. Rommene vender ut mot den vakre engelske hagen, som ble anlagt av plantasjeeiernes koner som ønsket litt "hjemme-følelse" i dette fremmede landet.
 

Norwood Bungalow

Norwood Bungalow har 6 rom, bestående av 1 mastersuite, 2 luksusrom og 3 hagesuiter. Rommene er store og innredet i vakker, gammel stil med elegante bad. Fra den store salongen er det utgang til hagen, hvor du kan nyte utsikten over Bogawantalawa-dalen og en av de fineste bambusskogene som finnes, og som har eksistert her i over 80 år. 
All Inclusive
Bibliotek
Internett
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice